Лайм

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Доповніть свій гардероб новою парою

У весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька пар взуття: грубі черевики на шнурівці та масивній підошві для прохолодних днів, кросівки чи кеди – для спортивних луків, класичні лофери – для ділових, а також балетки – для жіночніших. theLime зробив невелику добірку з трендом 2024 року балетками в сіточку.

Читайте також: Балетки з гострим носком стали трендом 2024 року: як виглядає модне взуття.

Чимало модниць обожнюють взуття на плоскій підошві або з маленьким стійким підбором, а саме – балетки. І якщо у вашому гардеробі є такі з натуральної чи штучної шкіри, на літо можна приглянути модель у сіточку. Це може бути синтетична сітка, перфорація, плетіння чи мереживо. Сітчасті туфлі виглядають стильно та ідеально вписуються у літній гардероб, коли на вулиці стоїть спекотна погода.

Фото: колаж із фото instagram.com/dolcevita

Причина їх раптової популярності досить проста: балетки з сіточкою – це новий цікавий погляд на класичний стиль. На відміну від високих підборів, туфлі на плоскій підошві в сітку мають більш зручний і стриманий вигляд, і їх легко вдягати та знімати, у них комфортно ходити цілий день.

Фото: instagram.com/dolcevita

Якщо ви хочете виділитися з натовпу, пригляньте незвичні сітчасті балетки з квітковою вишивкою. Носити їх можна як зі спідницями та сукнями, так і зі шортами чи широкими брюками.

Фото: khaite.com

Весняний сезон у багатьох асоціюється з яскравими кольорами, тому якщо у вашому гардеробі ще немає рожевих балеток, саме час придбати їх, щоб урізноманітнити монохромні луки.

Фото: anthropologie.com

Читайте також: Які жіночі кросівки будуть наймоднішими навесні та влітку 2024 року: фото.

Також можна приглянути балетки Мері Джейн із сіточкою, які мають закруглений носок та пряжку на верхній частині стопи. Таке жіноче взуття вже було на піку популярності у 90-х. Балетки з ремінцем-перемичкою можна носити як зі шкарпетками, так і без них.

Фото: zouxou.com

Ще один тренд – жіноче взуття із закльопками або кристалами. Балетки в сіточку з такими декоративними елементами розбавлять навіть найсуворіший образ.

Фото: jessicarich.com

На піку популярності залишається одяг та взуття з ефектом металік. Тому гардероб можна доповнити такими балетками із сіточки. Носити їх можна з джинсами, топами та сорочками, а доповнить лук невелика сумка крос-боді.

Фото: neimanmarcus.com

Ще один варіант на весну та літо 2024 року – балетки-мюлі з сіточкою. Це туфлі з відкритою п'ятою, гострим або тупим носком. Така модель доповнить будь-яку сукню, спідницю або образ зі штанами.

Фото: target.com

Балетки в сіточку це універсальний варіант взуття, який підійде як для повсякденного носіння, так і для створення святкових образів.

Фото: mango.com

Якщо ви шанувальниця класичних моделей, тоді сміливо купуйте балетки в сіточку із закругленим носком та милим акцентом у вигляді крихітного бантика. Стилізувати модну пару можна як із брюками, так і сукнями різної довжини.

Фото: instagram.com/dolcevita

Цікаві новини для вас:

  1. Маша Єфросиніна показала наймоднішу куртку цієї весни: стильний хіт 2024 року.
  2. Шкіряні штани – модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова.
  3. Екстремальна довжина та підвороти: головні тренди у джинсах, на які варто звернути увагу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину