Лайм

Буде свіжим і хрустким до трьох тижнів: геніальний метод для зберігання листя салату

Зверніть увагу на цей лайфхак

Наприкінці весни та влітку багато господинь люблять балувати своїх близьких різними салатами та стравами з петрушкою, кропом, кінзою, руколою та базиліком. Однак часто стикаються з поширеною проблемою – навіть у холодильнику зелень у пакетах починає в'янути або покриватися пліснявою буквально на другу добу. theLime вирішив розповісти про метод, завдяки якому салат можна зберегти до 3-х тижнів.

Про це йдеться у повідомленні на сайті express.co.

Читайте також: Що робити з цибулею, яка проросла: практичні способи застосування.

Фото: pixabay.com

Так, користувач з ніком @emma_mavilla на своїй сторінці в TikTok показала лайфхак, як правильно підготувати салат, щоб він довше зберігався.

Спочатку салат необхідно промити. Потім викласти його у спеціальну центрифугу, щоб видалити надлишки води. Якщо у вас її немає, тоді можна обсушити листя салату або іншу зелень на паперових рушниках або викласти на друшляк.

Якщо у вас вузький контейнер, салат потрібно нарізати, щоб не пошкодити листя при спробі втиснути його у ємність.

Потім беремо великий пластиковий контейнер і кладемо на дно два складені паперові рушники, додаємо дві жмені салату. І так, чергуючи шари, повторюємо, поки не заповнимо весь контейнер. Тепер зелень можна відправити на зберігання у холодильник.





Цікаві новини для вас:

  1. Чому листовий салат виростає гірким: найпоширеніші помилки при вирощуванні.
  2. Як врятувати білі шкарпетки, які стали сірими: допоможуть прості та доступні засоби.
  3. Фатальне "сусідство": що заборонено садити поруч із цибулею.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами

Знамениті лимонні панкейки із газети New York Times - рецепт, який став легендою

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати знамениті лимонні панкейки з рікотою за рецептом з газети New York Times