Лайм

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Трагедія сталася в липні 2014-го

Костянтин Грубич висловився про загибель своєї доньки Ольги, якої не стало у 2014 році внаслідок аварії. Ведучий прокоментував тему розслідування, зауваживши, що наразі воно не принесло жодних результатів. Він не хоче підіймати документи та відновлювати пошуки винних, оскільки не бачить в цьому сенсу.

"З одного боку я маю підняти документи й поцікавитися, який стан справи. Я цього не роблю. Не хочу офіційного розчарування. Якщо вона закрита, то взагалі капець, а якщо відкрита, то все одно, що закрита. Якби був певний результат, мені б це вже повідомили. Результату немає, - сказав шоумен в інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН "Наодинці".

Читайте також: Боявся йти на війну: Анна Сагайдачна показала рідного дядька, який загинув на фронті.

Костянтин Грубич з донькою Ольгою.Фото: ТСН

Знаменитість додає, що його дружина має дещо іншу думку з цього приводу. Тим не менше, найсуттєвішим у цій трагедії залишається той факт, що доньку не повернути.

"Шукати винного і покласти рештки ресурсу на це – не бачу в цьому конструктиву. Дружині було б краще знати хто. Якби я до цього дійшов, значить, я цю людину вб'ю або щось зроблю. А воно мені треба? Найсуттєвіше – немає доньки", - додав він.

Окрім того, Грубич розповів, що перші місяці та навіть роки після смерті Ольги були немов у тумані, адже втрату рідної людини було важко та болісно переживати:

"Це моя помилка і, можливо, провина, що я не пішов зустріти. Але вона категорично сказала, що не треба її зустрічати. Бо вона була дуже самостійна. Тут же я це побачив. Коли наступного ранку лікар почав щось говорити, я ледь не втратив свідомість. А мені в цей день треба йти на знімання. Ці декілька тижнів були немов американські гірки. То є надія, то немає. Ти тут усміхаєшся, а тут Оля в комі. Перші місяці й роки були ніби в мареві якомусь".

ольга Грубич загинула в 17 років. Фото: instagram.com/kostya_hrubych

Читайте на тему: Лежала у лікарні 7 місяців: батько Кузьми Скрябіна вперше розповів про хворобу покійної дружини.

Нагадаємо, Ольги Грубич не стало у 17 років. Близько опівночі вона поверталася додому та потрапила в ДТП через те, що незнайомий збив її на пішохідному переході. Внаслідок зіткнення дівчина отримала серйозні травми, три тижні була у комі. На жаль, лікарі не змогли врятувати її життя. Раніше Грубич також говорив про те, що поліція нібито навмисним чином приховувала важливу інформацію, яка стосується трагічного інциденту.

Разом із дружиною ведучий виховує двох дітей: доньку Владиславу та сина Ярослава. Однак, як він зізнавався наприкінці минулого року, вони з обраницею є нещасними батьками, які втратили дитину. За його словами, цей біль не мене ніколи.

"Я - не ідеальний сім'янин. У нас не та історія, де сіли в човен і пливемо спокійно, у нас всяке буває. Мені здається, нам допомагає те, що було спочатку: ми небайдужі один до одного. Зараз я у від'їзді, а дружина застудилась, почуваюсь через це не у своїй тарілці. У нас діти. Хоча вони й дорослі, ми все одно за них переживаємо. У нас є спільне горе, спільна втрата. Ми дуже нещасні батьки, у яких загинула дитина. І цей біль ніколи не пройде. Час від часу воно нас по черзі, або обох одразу накриває", - ділився особистим шоумен.

Костянтин Грубич з сім'єю.Фото: facebook.com/nejnich

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ

Воїн ЗСУ з "Голосу країни" знову став батьком: його дружина-військова народила третю дитину

Військовослужбовець ЗСУ і суперфіналіст шоу "Голос країни-13" Юрій Городецький втретє став батьком - його дружина Юлія народила сина Олександра