Лайм

Міша Коллінз, який приїхав до Києва, оголосив про збір на машину розмінування для рятувальників

Актор підтримує нашу країну з перших днів повномасштабної війни

Міша Коллінз, який 21 травня приїхав до Києва, разом із кінорежисером Даріусом Мардером відвідав один із підрозділів ДСНС у столиці. Знаменитість є амбасадором фандрейзингової платформи United24, і він вже оголосив про збір на машину розмінування для наших рятувальників.

Про це повідомляє пресцентр Державної служби із надзвичайних ситуацій України. На території однієї з частин у Києві іноземні гості побачили уламки ракет, дронів, снарядів та мін, які загрожують цивільному населенню через російську агресію.

Читайте також: Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну.

Фото: dsns.gov.ua

Окрім того, перша віцепрем'єрка-міністерка економіки Юлія Свириденко разом з очільником ДСНС Андрієм Даником показали знаменитостям піротехнічні машини важкого і легкого типів, збір на які проводить платформа United24.

Фото: dsns.gov.ua

На даний момент українські рятувальники мають близько 40 броньованих піротехнічних машин, потрібні ще 150 одиниць з врахуванням масштабів замінованої території. Також повідомляється, що із початку повномасштабної російсько-української війни сапери ДСНС знешкодили близько 495 тис вибухонебезпечних предметів.

Фото: dsns.gov.ua

Машини виробляють в Україні, а тому їх закупівля також буде сприяти підтримці економіки. Саме на одну із таких саперних автівок Коллінз і відкрив збір.

Фото: dsns.gov.ua

Фото: dsns.gov.ua

Читайте на тему: Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни.

Нагадаємо, про своє прибуття до України американський актор повідомив у соцмережах, опублікувавши фото у центрі столиці. Він розповів, що вкотре приїхав до Києва, аби "досліджувати регіони та говорити про розмінування".

Міша, який зіграв у фільмах та серіалах "Стоунхендж. Апокаліпсис", "Карла", "Перерване життя", "Усі жінки відьми", "Надприродне", підтримує Україну з перших днів повномасштабного вторгнення РФ. Він неодноразово приїжджав сюди, а також мав зустріч Володимиром Зеленським. Більше того, предки зірки колись мешкали у Київській області, а в коледжі чоловік вивчав українську політику та історію.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці