Лайм

Погналися за довгим рублем: Віктор Бронюк різко висловився про співачок-зрадниць Лорак і Повалій

Лідер гурту "Тік" вважає, що співачки керувалися лише бажанням наживи

Соліст гурту "Тік" Віктор Бронюк вислов свою думку щодо поведінки відомих співачок Ані Лорак і Таїсії Повалії, які обрали країну-агресорку для реалізації своїх амбіцій. Путіністки досі спокійно заробляють криваві рублі та вирішили обрати громадянство РФ.

В інтерв'ю Оboz.ua Віктор Бронюк чітко окреслив мету перебування співачок-заробітчанок в Росії. За його словами, артистками керувало лише бажання наживи.

Читайте також: Тоня Матвієнко розповіла про хлопця старшої доньки і відповіла, чи готова стати бабусею.

"Що тут коментувати? Все і так очевидно. Вони хотіли туди потрапити, погналися за довгим рублем. А далі – це вже було питання внутрішніх згод з совістю. Але наскільки я розумію, ні одна, ні друга не знає, що це таке", - категорично сказав лідер гурту "Тік".

Віктор Бронюк додав, що російські виконавці завжди у компанії українських артистів підкреслювали банальну тезу про "братські народи". Бронюк пояснив, що завжди намагався спілкуватися українською, аби не порушували його кордони.

Віктор БронюкФото: instagram.com/viktorbronyuk_official/

"Ще студентами ми каталися по фестивалях, куди завжди приїжджали росіяни. Після виступів збиралися з гуртожитках, влаштовували такі собі вечори дружби. І завжди наставав такий момент, коли вони починали розганяти радянські наративи про те, що ми брати. Приходив час – і вмикався цей тумблер. І я своїм завжди тоді казав: "Переходимо на українську". Вони нічого з наших розмов не розуміли – ми кайфували", – пригадав Віктор.

Раніше ми розповідали, що Олена Кравець потрапила у скандал із військовою медикинею. Юлія Мала звернула увагу на використання її цитати у рекламі жіночої білизни на тлі обличчя Олени Кравець.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві