Лайм

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

У команді артиста назвали причину

Вєрка Сердючка, яку захейтили через виконання російськомовних пісень у Києві, скасувала свій виступ на фестивалі ATLAS UNITED 2024.

Про це на сторінці у Facebook повідомив менеджмент Андрія Данилка, який виступає під цим яскравим сценічним образом. Публікацію команда артиста супроводила знімком зірки з його концертною "мамою" – акторкою Інною Білоконь.

Читайте також: У родині Інни Білоконь поповнення: донька відомої акторки вперше стала мамою.

Фото: facebook.com/VerkaSerduchka.Official

"Друзі! На жаль, ми маємо повідомити про відміну виступу VERKA SERDUCHKA & BAND на ATLAS UNITED 2024. Андрій Данилко, відомий високою якістю своїх живих виступів, не встигає підготувати заплановану ексклюзивну програму ATLAS SPECIAL на належному рівні в такий стислий термін та в ускладнених обставинах (відсутність ключових музикантів, блекаути), - сказано у дописі.

Команда артиста перепросила перед прихильниками фестивалю, які чекали на виступ Вєрки Сердючки. "Віримо, що зустрінемося на ATLAS наступного разу!", - підбадьорили вони фанів.

Нагадаємо, у травні цього року Вєрка Сердючка виступила у столиці зі своїми старими хітами "Дольче Габбана" і "Все будет хорошо", які не перекладала українською. Російська мова зі сцени на третій рік повномасштабного вторгнення РФ обурила шанувальників, зіркових колег і українських захисників.

Читайте також: Артист із команди Андрія Данилка втратив сина на війні: що відомо про трагедію.

"Така війна. Ви просто ушльопки. Київ. Сердючка. Osocor Residence. Російська мова на повну на сцені", - прокоментував тоді виступ артиста військовослужбовець Ігор Лапін.

Фото: facebook.com/VerkaSerduchka.Official

Раніше Андрій Данилко розповів, як російська верхівка "особисто помстилася" йому під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також