Лайм

Мудрик потрапив у скандал через росіянку, з якою йому приписують роман: що відомо

Футболіст міг відправити букет у країну-терористку

Вінгер лондонського "Челсі" та збірної України Михайло Мудрик, якого хотіли бачити героєм "Холостяка", потрапив у скандал через російську модель Віолетту Грачову, ймовірну обраницю футболіста. У мережі розповсюдили знімки величезного букета для росіянки, який нібито українець відправив у Москву.

Днями Грачова відсвяткувала день народження. В Instagram-історіях вона показала подарунки, і на одному з них засвітила записку з привітанням англійською. "З Днем Народження, моє кохання". Під посланням стоїть підпис ММ – ці ініціали використовує Мудрик. Зі сторінки росіянки ці кадри вже зникли - їх зберіг і опублікував Telegram-канал "Harley Quinn".

Читайте також: Чому Том Круз попрощався з росіянкою Ельсіною Хайровою: інсайдери назвали справжню причину.

Записка з привітанням, яку міг надіслати Мудрик Фото: t.me/harley_with_love

ЗМІ пишуть, що у день свого народження Віолетта перебувала у Москві. В одній зі "сторіз" росіянка відмітила люксовий готель у столиці країни-терористки.

Фото: Скріншот

Мудрик поки ситуацію не прокоментував, на гостре запитання про колегу відповів Руслан Маліновський. Під час прес-конференції півзахисників збірної України один із журналістів запитав його про ймовірний подарунок Мудрика росіянці.

Фірмовий підпис Мудрика в описі профілю в Instagram Фото: instagram.com/mmudryk10

"Як в збірній може так уживатися, що в когось родичі воюють, рідні, близькі, а хтось, є велика ймовірність, що купує товари в Росії?", - запитав він.

Михайло Мудрик Фото: instagram.com/mmudryk10

Маліновський відповів, що не розуміє, про кого йдеться, але коли журналіст розповів про ймовірне придбання Мудриком квітів у країні-агресорці, Руслан сказав, що не володіє такою інформацією.

"Я не знаю, якщо чесно. Я це вперше чую. Не знаю, де це написано, тому не можу відповісти. Не знаю, чи це правда, бо те, що можуть писати, це не завжди правда", - сказав він.

Віолетта Грачова Фото: instagram.com/violetta.bert

Що відомо про можливий роман Мудрика і Грачової

Чутки про зв'язок українського футболіста з росіянкою з'явилися у 2023 році. Наприкінці листопада Мудрик опублікував у соцмережі відео свого польоту на гелікоптері, а через деякий час ці кадри з'явилися на сторінці Віолетти.

Фото: instagram.com/mmudryk10/instagram.com/violetta.bert

Вінгер збірної України підписаний на російську фітнес-модель, яка старша за нього на 9 років, ставить лайки під її дописами, а під однією з публікацій написав коментар: "Зустрінемось на мосту".

Ймовірна дівчина Мудрика Фото: instagram.com/violetta.bert

Сторінка росіянки переповнена знімками в бікіні Фото: instagram.com/violetta.bert

Раніше блогерка Даша Квіткова назвала відомих холостяків, з якими сходила б на побачення. Серед них – Михайло Мудрик.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля