Лайм

Володимиру Остапчуку - 40: Катерина Полтавська відповіла на жарт про "останню дружину"

Телеведучий відзначає день народження

27 вересня Володимир Остапчук, який втретє стане батьком, відзначає 40-річчя. 24-річна кохана ведучого привітала його бенто-тортом, який став предметом жартів у соцмережі. Катерина Полтавська, яка є третьою дружиною шоумена, показала, як він задує святкову свічку, і підписники одразу накидали їй в дірект своїх версій, яке бажання міг загадати іменинник.

"Загадав, щоб ви вже були остання дружина у нього", - написала одна з користувачок Instagram, додавши реготливий емодзі. Катерина відреагувала на жарт підписниці, а скріншот виклала у себе в "сторіз. "Ладно, це смішно", - написала дружина Остапчука.

Читайте також: Наче ви у своїх перші: Полтавська відповіла на закиди, що Остапчук покине її, як і попередніх дружин.

Фото: instagram.com/poka.tya

На сторінці Катерина, яка під серцем носить сина Тимофія, опублікувала серію кадрів з коханим, які супроводила зворушливими рядками. "Я вдячна долі, що 2 із 40 ти зі мною. Ти особливий. Ти єдиний, кого я так сильно люблю, і хто може вивести мене з себе за хвилину", - написала вона.

Читайте також: Не хочу геройствувати: вагітна дружина Остапчука пояснила, чому хоче дві няні для майбутньої дитини.

Фото: instagram.com/poka.tya

"Мало хто знає, наскільки ти щира, безпосередня, добра, турботлива й ранима душа. Майже ніхто не знає, під що ти засинаєш, який ти нестерпний зранку чи який ти надійний друг, тому вкотре нагадую, що ти - це той, яким бачать тебе ті, хто знають про вищевказане, а не той, яким бачать тебе незнайомці", - додала Полтавська.

Остапчук привітання коханої назвав "найкращим в його житті". "Дякую, що ти є у мене. Люблю безмежно", - написав ведучий у коментарях.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Нагадаємо, Катерина Полтавська (після заміжжя – Остапчук) – третя дружина Володимира Остапчука. До шлюбу з журналісткою і бізнесвумен ведучий був одружений з юристкою Христиною Горняк, з якою прожив два роки. Першою дружиною шоумена була Олена Войченко, яка народила йому сина Евана і доньку Емілію. З матір'ю своїх дітей Остапчук був у сімейних стосунках 13 років.

Остапчук і Полтавська підтвердили одруження у березні 2024 року Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Раніше Катерина Полтавська показала чим підкорила ведучого на третій зустрічі, після якої додому більше не поверталася.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також