Лайм

Увірвалася в відпустку: Каменських показала фігуру в бікіні на відпочинку в Італії

Співачка продовжує радувати фанів знімками з відпустки

Популярна українська співачка Настя Каменських (NK) відпочиває в Італії в компанії чоловіка Потапа і зіркових друзів - Позитива і його дружини.

У відпустці артистка не тільки ніжиться на пляжі, але і проводить час активно. Настя зайнялася сапсерфінгом і поділилася емоціями в Instagram. Співачка опублікувала фото, на якому позує на SUP-дошці в жовтому бікіні.

"Хлопці, я нарешті-то увірвалася у відпустку! Але і тут я не тільки ніжусь на пляжі, але і займаюся різними спортивними активностями!
Наприклад, сьогодні я каталася на паддл борді і це неймовірно круті відчуття", - написала співачка.

Настя зізналася, що встояти на хвилях їй вдалося не відразу. "Але ви ж знаєте, що я не здаюся, поки не доб'юся результату", - зазначила артистка.

  • Настя Каменських і Потап (Олексій Потапенко) офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, яка відгриміла під Києвом 23 травня. У розпорядженні the Lime виявився документ, згідно з яким закохані одружилися майже рік тому.
  • Потап розкрив на камеру інтимні подробиці життя з Настею Каменських. За словами репера, співачка розкішно готує, ходить по дому в фартусі на голе тіло і співає італійською мовою.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими