Лайм

Модні тренди цієї зими: 16 стильних ідей манікюру для коротких нігтів на грудень

Найбільш трендові варіанти дизайну нігтів

Наближається зима, тому багато модниць вже починають замислюватися про те, який стиль манікюру обрати на новий сезон. Ми вже розібралися в самих актуальних трендах зимового манікюру, і готові поділитися з вами найбільш яскравими ідеями.

Якщо ви володарка коротких нігтів, важливо пам'ятати, що ваш манікюр повинен завжди бути, у першу чергу, акуратним. На коротких нігтях всі вади помітні набагато сильніше, ніж на довгих. Тому для початку вам потрібно привести свої пальчики в порядок.

Коли вся кутикула прибрана, форма готова і підпиляна, руки доглянуті і зволожені, можна переходити до дизайну. В цьому році в моду повертається нейл-арт, тому можна спробувати зобразити на нігтях якийсь незвичайний малюнок.

Також актуальними залишаються блискітки і блискучі візерунки. Доброю ідеєю буде прикрасити один або кілька кігтів невеликими камінчиками. Але пам'ятайте, що на коротких нігтях не повинно бути занадто масивних прикрас.

Ідеальний варіант для будь-якого образу - пастельні кольори і класика. Звичайний французький манікюр все ще не виходить з моди, і навряд чи колись вийде. Прикрасити такий простий дизайн можна невеликою кількістю блискіток, оригінальним дизайном на одному нігті або камінчиками.

Що стосується кольорів, в моді блакитний, бежевий, бордовий. Також не втрачають актуальності й класичні комбінації - білий з чорними, червоний з білим, зелений з жовтим і так далі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами