Лайм

Аніта Луценко знову експериментує зі своєю зовнішністю: на цей раз вона кардинально змінила колір волосся

Перед святами спортсменці захотілося яскравих відтінків

Ведуча шоу "Зважені та щасливі" на каналі СТБ Аніта Луценко продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно фітнес-тренер продемонструвала, що позбулася каре, зробивши коротку стрижку. А сьогодні показала, що перефарбувалася в рожевий.

Фото з новим кольором волосся спортсменка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. Знімок Аніта залишила без підпису, лише супроводила його смайликом у вигляді квіточки рожевого кольору.

Дописувачі почали бурхливо обговорювати оновлений образ Аніти. Більшості такі зміни припали до душі. Рожева шевелюра також сподобалася і колегам-знаменитостям - телеведучій Наді Матвєєвій і співачці Вірі Брежнєвій.

"Як мені подобається", "Ти прекрасна", "Дуже круто", "Мені подобається, цікавий колір", "Прям весну нагадали", "Ось це вау", "Крутіше, ніж білий", "Бомбезний колір волосся", "Настрій сакура", - пишуть коментатори.

  • Українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала в Instagram фото, на яких зображена з новим кольором волосся - несподівано для шанувальників блондинка перефарбувалася в рожевий.
  • Моніка Беллуччі зважилася на радикальні зміни в зовнішності . Кінозірка змінила фірмові кучері на коротку стрижку боб-каре.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами