Лайм

Мабуть, варто відмовитися: 10 прикладів невдалого манікюру для Дня закоханих

Який дизайн нігтів краще не робити на 14 лютого

Зовсім скоро настане лютий, а з ним прийде і День святого Валентина. Якщо ви хочете зробити собі особливий манікюр до цього свята, рекомендуємо вам спочатку ознайомитися з варіантами дизайну нігтів, які або давно застаріли, або просто виглядають безглуздо і не естетично.

Почнемо з дуже великої кількості блискучих елементів. Кілограми блискіток і камінців можуть привабливо виблискувати, але це все одно не привід робити подібний манікюр. У всьому варто відчувати міру. Якщо ви хочете прикрасити нігті чимось блискучим, зробіть акцент на невеликій кількості деталей.

Туди ж можна віднести велику кількість об'ємних прикрас. Коли пальці стають схожі на творіння скульптура-аматора - це недобра ознака. Звичайно, ефектний і акуратний дизайн з різними елементами декору виглядає цікаво. Але тільки в тому випадку, коли він залишається стильним і не "базарним".

Також варто звернути увагу на занадто "солоденький" дизайн. Рожеві сердечка з блискітками і рожевим лаком швидше нагадують торт, ніж манікюр. Такий дизайн добре виглядає на руках дівчат-підлітків. Але дорослій жінці модні експерти рекомендують обирати ідеї манікюру, які не роблять володарку лялькою Барбі.

Давно вийшли з моди нігті дивної форми і довжини. Наприклад, занадто довгі, гострі, дуже квадратні і широкі. Колись подібні варіанти дійсно були в тренді. Але протрималися вони недовго, а до 2020 року і зовсім втратили все залишки своєї актуальності.

Не варто робити неакуратний і грубий нейл-арт. Якщо ви хочете бачити на своїх нігтиках малюнки, але не можете самостійно зробити їх красиво, краще віддати перевагу однотонному покриттю. Будь-який, навіть самий простий, дизайн нігтів завжди виглядає краще, ніж погано зроблена картинка.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами