Лайм

Застуджена Каменських і новий суддя: як на Х-фактор 10 пройшов 2 випуск

Найцікавіші виступи 2 випуску ювілейного "Х-фактора"

21 вересня на каналі СТБ вийшов 2 випуск 10 сезону шоу "Х-фактор". У суддівському складі проекту відбулися зміни: якщо в першому випуску до знайомої трійці Каменських-Кондратюк-Данилко приєдналася Оля Полякова, то тепер її місце зайняв Алессандро Сафіна - італійський оперний співак. Закордонний гість виявився вкрай зацікавленим і балакучим, чого не скажеш про Настю Каменських, яка часто скаржилася на біль у горлі і говорила небагато.

Першою на сцену "Х-фактор 10" вийшла Аріна Гужва - учасниця, яка пробує свої сили на шоу вже вдруге. Вперше Аріна намагалася підкорити суддів в третьому сезоні "Х-фактора". Спроба здавалася успішною: дівчина отримала 4 "так". Але подивившись ефір, вона з подивом виявила, що її виступ вирізали з випуску. Цього разу їй пощастило більше: пісня AC / DC "TNT" зібрала позитивні вердикти всіх суддів, її показали в ефірі, а Алессандро Сафіна назвав її тембр винятковим.

Набагато менше пощастило триразовій чемпіонці світу з боротьби Ірині Мерлені. Жінка, яка в даний час займається танцями на пілоні і перемагає на національних змаганнях, заінтригувала суддів своєю успішною спортивною кар'єрою і невгамовним бажанням стати співачкою. Однак її виконання хіта Мадонни "You'll See" виявилося далеким від ідеалу: ніхто з суддів не наважився відповісти їй "так".

Яскравим і оригінальним виявився виступ групи "Ярра". Всі учасники цього етно-рок колективу (крім ударника) є членами однієї сім'ї. Своїм кавером на пісню "Несе Галя воду" вони спробували нагадати про казковий і давно забутий світ фантазій, а судді оцінили його по достоїнству, відповівши "так" чотири рази.

Не обійшлося у 2 випуску Х-фактора 2019 і без конфлікту: Ігор Кондратюк різко розкритикував виступ ексцентричної Аеліти Аверман. "Ти переграла. Мій досвід не дозволяє сказати, що ти унікальна, талановита, фантастична і артистична, - сказав Кондратюк. - Я в тебе не вірю". Але дівчина, яка отримала 3 "так", не розгубилася, впритул підійшла до суворого судді і пообіцяла йому довести, що вона - справжня співачка.

Після виступу артистки кабаре Каті Данилейко відмовчуватися не став Андрій Данилко. Дівчина талановито виконала хіт Леді Гаги "I'll never love again", але суддя залишився незадоволеним, що вона спокійно стояла на сцені, не намагаючись вразити публіку сміливими піруетами і запальними танцями. До критики приєднався Кондратюк, також нарікаючи на відсутність "мулен-руж". Так чи інакше, чарівна учасниця "Х-фактор 10" у 2 випуску отримала 4 "так".

Справжнім сюрпризом для Насті Каменських стала поява у 2 випуску "Х-фактор 10" її стейдж-менеджера Антона Краснова. Учасник назвав Каменських максимально об'єктивною у всьому, що стосується творчості, тому не дуже здивувався, коли вона разом із іншими суддями проекту відповіла йому "ні": виступ Антона був запальним, але як вокаліст він провалився.

Найемоційнішим у 2 випуску 10 сезону "Х-фактора" виявився виступ киянки Валерії Іванової, яка зворушила суддів і публіку історією про вимушену розлуку з маленькою дочкою. Виявилося, що під час проживання в Таїланді колишній чоловік дівчини відібрав у неї всі документи на дитину і пригрозив місцевою поліцією. Злякавшись наслідків, Валерія повернулася в Україну, і тепер намагається повернути дочку. Розповівши сумну історію, учасниця змогла впоратися зі сльозами і талановито виконала пісню американської соул-виконавиці Андри Дей "Rise Up". Зал аплодував стоячи, а всі судді відповіли "так".

  • Доля пише сценарій по-своєму: переможниця "Х-фактора" втратила дитину
  • Учасник групи ZBSband, яка перемогла в дев'ятому сезоні вокального проекту "Х-фактор" на каналі СТБ, Владислав Онищенко одружився . Обраницею співака стала російська актриса, знайома багатьом по серіалу "Універ", Анастасія Іванова.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги: Х-Фактор 10

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами