Лайм

Провал переможця "Шансу" і фурор від героїні кліпу гурту "Ленінград": як пройшов 5 випуск шоу Х-фактор 10

Дивіться найяскравіші виступи учасників 5 випуску

У суботу, 12 жовтня, на телеканалі СТБ пройшов 5 випуск ювілейного десятого сезону вокального шоу "Х-фактор". Учасники кастингу продемонстрували зірковим суддям свої співочі таланти і артистизм.

У новому випуску суддівський склад змінювався двічі. Першу частину шоу номера вокалістів оцінювали Ігор Кондратюк, Настя Каменських, Дмитро Шуров (Pianoбой) і Оля Полякова. Потім Кондратюка замінив італійський тенор Алессандро Саффіна, а Шурова - Андрій Данилко. The Lime зібрав найцікавіші моменти п'ятого кастингу.

Першим на сцену Х вийшов Bruno Maccari, керівник великої автомобільної компанії. Чоловік народився і живе в Італії, але фанатіє від України. Він вважає, що у нас смачні десерти і найкрасивіші дівчата. А ще він обожнює співати. "Я дуже люблю Україну і приїхав показати тут свою творчість", - сказав Бруно.

На кастинг прийшла переможниця проекту "Голос.Діті" - 17-річна Еліна Іващенко. Дівчина сирота, дитинство її було нелегким. Її ображали однокласники через зайву вагу. "Мене сильно цькували, могли штовхнути, бо я завжди була пишечкою. Для мене це було неприємно, як і для будь-якої дитини", - розповіла Еліна. Але завдяки любові дідуся і бабусі і чудесному голосу вона завжди йде тільки вперед. На "Х-факторі" вокалістка виконала пісню Демі Ловато - Stone Cold і отримала від суддів чотири "так".

Наступний учасник викликав різну реакцію у членів журі. Ян Ярош приїхав на шоу з Мінська. Він єдиний з усієї родини вирішив пов'язати життя зі сценою, хоча обидва його старших брати закінчили музичну школу з відзнакою. Ян звик все робити сам, тому він грає на кількох музичних інструментах, співає, пише пісні і сам робить аранжування. Хлопець виконав авторську пісню "Асфальт". Полякова оцінила виступ і сказала вокалісту "так". А Шуров накинувся з критикою. "Той випадок, коли все є, але немає Х. Вам краще писати пісні, а не співати" - сказав Дмитро. Судді довго радилися і в підсумку вирішили дати хлопцеві ще один шанс.

Справжнім сюрпризом для Дмитра Шурова стало поява наступної учасниці. Олександра Курягіна (Shy) вже брала участь в "Х-факторі", тоді вона так сподобалася солістові Pianoбой, що він вирішив записати з нею пісню - "Цілуй мене". Саме з цією композицією дівчина і прийшла на кастинг. Шуров вирішив підтримати вокалістку і заспівав з нею дуетом.

На сцену повернувся Петро Дмитриченко. Колись цей хлопець переміг у проекті "Караоке на Майданї", потім - в ще одному музичному шоу - "Шанс". Спочатку популярність запаморочила Петру голову, а потім він різко поміняв сферу діяльності.

"Виступ показали по телевізору і після цього почався найбільший мій пік популярності: коли люди зупиняють тебе, кажуть, як вони переживали, кричать "Це він", коли бачать. І ти просто не можеш йти по вулиці, а я не був до цього готовий. Популярність - це дуже важка ноша, відключення від реальності, відчуття якоїсь вседозволеності", - згадує Дмитриченко. Після цього він пішов з музики і разом з дружиною відкрили дитячий садок сімейного типу, в якому зараз 60 малюків.

Незважаючи на те, що судді були розчаровані виступом Петра, вони вирішили дати йому ще один шанс. Завдяки сильному вокалу і великому діапазону голосу Дмитриченко пройшов до тренувального табору.

Денис Рудий вийшов на сцену "Х-фактора" з піснею Олі Полякової - "Мадонна". 23-річний одесит пародіює відомих виконавців. Він знає про життя зірок не з чуток, оскільки працює директором концертного агентства. Всі судді, крім Насті Каменських, сказали Денису "так".

Хельзі всього 15 років і вона не схожа на своїх однолітків. Ніхто з однокласників не спілкується з дівчинкою, не розуміє і не поділяє її захоплення. Крім того, вона не любить своє ім'я - Настя. "Воно мені не походить, асоціюється з усім поганим", - каже учасниця.

Хельга з'явилася перед суддями в готичному образі і заспівала похмурий трек We drink your blood. Поляковій сподобалося виконання підлітка, Сафіна сказав, що від страху ледь не заліз під стіл, а Данилко відзначив, що музиканти такого жанру довго не затримуються на "Х-факторі". Каменських вирішила підтримати дівчинку і її "так" врятувало Хельгу від вильоту.

32-річна Олександра Столярова - педагог по вокалу. У дівчини 22 вихованці, двоє з яких її діти. Вона сама виховує 9-річного сина і 4-річну дочку. Вокалістка вийшла на сцену з піснею гурту "Бумбокс", але Данилко набридли одноманітні пісні на кастингах і він зажадав, щоб учасниця виконала інший трек. Незвичайний тембр і інша пісня дали дівчині путівку в наступний тур.

Марія Стопник своїм виступом викликала фурор. Коли дівчина вийшла на сцену, судді відразу впізнали її. Вона зіграла головну роль в скандальному кліпі російського угруповання "Ленінград" - i_$uss. І хоча Марія з позитивом згадує роботу над зйомкою кліпу, вона хоче, щоб її запам'ятали не тільки як героїню цього відео: "Я не хочу залишатися дівчинкою з кліпу "Ленінград", - говорить Марія. - Я повинна використовувати всі можливості, щоб розвиватися далі".

Марія своїм артистизмом і бездоганним вокалом викликала бурхливі овації у залу і захват у суддів. "Розкіш, дуже круто, дуже технічно. Артистка, готова артистка", - сказала Полякова. Всі судді без винятку сказали їй "так".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги: Х-Фактор 10

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами