Лайм

Зірка 90-х і дочка народної артистки: як пройшов фінальний кастинг шоу Х-фактор 10

Дивіться найяскравіші виступи учасників останнього кастингу

У суботу, 2 листопада, на телеканалі СТБ пройшов 8 випуск ювілейного десятого сезону вокального шоу "Х-фактор". Цей кастинг був завершальним. Хто застрибнув в останній вагон і отримав путівку до тренувального табору - дивіться в нашому матеріалі.

У новому випуску суддями проекту були Ігор Кондратюк, Настя Каменських, Дмитро Шуров (Pianoбой) і Оля Полякова.

Першим на сцену Х вийшов гурт Romax. Хлопці придумали свою назву дуже просто - засновників колективу звуть Рома і Максим. Музиканти підірвали зал запальним виступом, виконавши хіт Дзідзьо "Я і Сара". Полякова не втрималася і почала танцювати.

"Ви ідеально підходите нам", - сказала Настя. Кондратюк сказав, що отримав задоволення. А Шуров був єдиним членом журі, кому виступ не сподобалося. Він порадив хлопцям шукати власну "фішку" і сказав "ні".

Наступний учасник підкорив оперним співом. Простий хлопець з села Назар Корняк заспівав хіт Luna Tu італійського тенора Алессандро Саффіна. Судді з першої ноти помітили хвилювання, яке заважало вокалісту повністю розкритися. Але незважаючи на похибки у виконанні, журі побачили в хлопця талант і дали йому шанс поборотися в тренувальному таборі.

"Це такий талант, я вся в мурашках. Тут у мене це було вперше", - зазначила Оля Полякова.

Марія Москвітіна працює на бек-вокалі у Наталії Могилевської. Дівчина втомилася бути в тіні і прийшла на проект, щоб стати сольною співачкою. "Мені шалено подобається працювати з Наташею. Просто прийшов час, напевно, спробувати зробити щось самій, не за чиєюсь спиною і не за допомогою музикантів", - сказала Маша.

Учасниця блискуче виконала композицію Миколи Носкова "Воно того варте" і пройшла в наступний етап шоу.

Анна Монастирська прийшла на "Х-фактор", щоб звернути увагу мами на себе. Вона - дочка народної артистки України Людмили Монастирської, і всесвітня популярність мами прирекла її на самотність. "Коли мені було 14 років, вона вже роз'їжджала по різних країнах", - згадує дівчина. "Х-фактор" може дати мені відчути, що я не пусте місце", - зазначила Анна.

Дівчина виконала авторську піснею Workout, але судді одноголосно сказали, що дівчина ще не готова до проекту і відправили її додому.

Справжньою несподіванкою останнього кастингу стала поява зірки 90-х Марини Одольської. Співачка залишила сцену на піку популярності заради дітей, але коли вирішила повернутися - було пізно. Дівчина хапалася за будь-яку можливість бути на сцені, працювала бек-вокалісткою у Таїсії Повалій, Бориса Моїсеєва та інших артистів.

На шоу 43-річна співачка прийшла з авторським треком "Тримай мене". І хоча суддям пісня не сподобалася, знаючи талант Одольської вони вирішили дати їй шанс.

Колектив SEASON BAND а капела заспівав хіт Jerry Heil "Охрана, отмєна". Учасники сподобалися суддям, але виконання було "нечистим". Два "ні" від Шурова і Полякової не дали гурту пройти до тренувального табору.

Екстравагантна учасниця Shan Lee вийшла на сцену в масивних епатажних окулярах - гоглах. Кондратюк впізнав дівчину, оскільки вже бачив її виступ на "Караоке на майдані". Суддям не сподобалося, що дівчина не дивиться в очі і попросили зняти аксесуар, але вона відмовилася. Виступ вокалістки журі оцінили в три "так".

Єгору Усачову всього 14 років і він з малих років дивиться "Х-фактор". На проект підліток прийшов з піснею The Hardkiss "Кораблі". Але мутація голосу завадила хлопчикові розкритися і судді відправили його додому.

Поява наступного учасника стала сюрпризом для Олі Полякової. Валентин Науменко - концертний директор співачки. Учасник підготував для "Х-фактора" пісню "Пити з нею вино". Під час виконання він спустився зі сцени і запросив Полякову на танець. Не забув чоловік і про Каменських, він підійшов до співачки і поцілував їй руку. З трьома "так" чоловік відправився до тренувального табору.

Анастасії Марків 17 років і її кумир - Настя Каменських. Перед виступом дівчина дуже боялася не сподобатися співачці. Учасниця виконала пісню "Під облачком" і пройшла далі.

Артем Топал вже був на "Х-факторі" в минулому році, але тоді хлопець виступав у складі гурту Coral Reef. Цього року хлопець вирішив спробувати в себе в ролі сольного виконавця. Він вибрав для свого виступу культову пісню гурту Gorillaz - Feel Good і пройшов далі.

Гурт "Хмарно з проясненнями" виконав авторський трек "Відповідай". Кондратюку сподобалася мелодія, але він не зрозумів сенс пісні. Не бачить хлопців на "Х-факторі" Настя Каменських. Але її "ні" було єдиним, тому колектив пройшов в наступний етап шоу.

Аня Ва - колишня учасниця жіночого гурту "18+". Останній рік дівчина пише пісні для себе і на продаж. Одну з авторських композицій вокалістка показала на сцені Х - Flying away. Думки суддів розділилися, але вони дали дівчині шанс поборотися в тренувальному таборі.

Останнім учасником фінального кастингу став 25-річний Юра Каналош. Він уже був на "Х-факторі" 10 років тому, а в цьому році прийшов підтримати свою подругу - попередню учасницю Аню Ba. Після виступу дівчина вмовила хлопця вийти на сцену і він вирішив скористатися цим шансом.

Він виконав пісню Thinking Out Loud британського поп-музиканта Ed Sheeran і з чотирма "так" відправився готуватися до наступного етапу шоу.

  • Найбільшою несподіванкою 7 випуску 10 сезону "Х-фактора" стала поява Віктора Павлика, який вийшов на сцену разом з 35-річним сином Олександром.
  • Також дивіться на The Lime, якими піснями вразили суддів "Х-фактора-10" учасники 6 кастингу, зокрема бек-вокалістка Ірини Білик і брат Дмитра Колдуна.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами