Лайм

12 тиждень Танців з зірками-2019: хто не пройшов до півфіналу

Увечері 10.11.19 танцювальний проект традиційно покинула одна пара

Увечері 10.11.19 в ефірі каналу "1+1" пройшов 12 випуск шоу Танці з зірками-2019, який ще на крок наблизив його учасників до фіналу. За підсумками суддівського nf глядацького голосувань цієї неділі проект покинули Олена Кравець та Макс Леонов.

Таким чином до півфіналу програми пройшли чотири пари: Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, Ксенія Мішина і Женя Кот, Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар, Вадимир Осапчук та Ілона Гвоздьова. Всього ж на початку нового сезону Танців з зірками їх було 14. Яким цього вечора був останній виступ Олени Кравець та Макса Леонова - читайте і дивіться нижче.

За фактом цього вечора на шоу відбувся його чвертьфінал і на цьому етапі програми всі пари-учасниці виконували в ефірі по два танці. 10 листопада Олена Кравець і Макс Леонов підготували емоційний контемпорарі та не менш яскравий танець ча-ча-ча. Перший номер учасників судді оцінили у 36 балів з 40 можливих.

Другий танець пари виявився менш вдалим, його члени журі оцінили у 31 бал. Всього ж в цьому випуску Олена Кравець та Макс Леонов отримали 67 балів з 80 можливих.

Наприкінці вечора Олена Кравець та Макс Леонов опинилися в зоні ризику з Володимиром Остапчуком та Ілоною Гвоздьовою. Після "танцю за життя" перша пара поступилася суперникам і покинула проект.

Нагадаємо, в останню неділю місяця, 24 листопада, на шоу Танці з зірками-2019 відбудеться фінал, за підсумками якого в прямому ефірі судді та телеглядачі оберуть переможця проекту. Слідкуйте за подробицями шоу на сторінках The Lime.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами