Лайм

У мережі обговорюють новий імідж Джастіна Трюдо: канадський прем'єр відростив бороду

Західні ЗМІ будують теорії походження бороди Трюдо

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо відростив бороду, і новий імідж 48-річного політика тут же кинулися обговорювати в мережі. Волосся на обличчі Трюдо стало предметом спекуляцій, жартів і серйозного аналізу.

BBC зазначає, що борода - досить рідкісне явище в сучасній політиці, і в деяких частинах світу може означати набагато більше, ніж індивідуальний стиль. Так, в Єгипті бороди вважаються символом прихильників ісламістів, а в США вони десятиліттями сприймалися як доля переможених політиків. У разі Трюдо, його бороду визнали спробою покінчити з іміджем молодого політика.

"Він не виглядає таким молодим із цієї бородою. Він, звичайно, виглядає більш досвідченим державним діячем, - сказала імідж-консультант Лінн Маккей. - Існує певний рівень зрілості, який він проектує, в цьому немає ніяких сумнівів".

Видання Vice склало цілий список теорій походження бороди Джастіна Трюдо, починаючи від відмови голитися в новорічній відпустці і закінчуючи давньою хокейною традицією.

"Канада перемогла Росію в матчі юніорів, знову встановивши домінування Канади. Борода плей-офф - давня хокейна традиція. Можливо, Трюдо відростив її, бо канадська команда підлітків не змогла", - пише Vice.

Розбір бороди Трюдо зробило канадське видання Ottawa Citizen. "Незрозуміло, чи залишиться борода хоча б тимчасово, або це лише результат того, що він не поголився під час відпустки. Канцелярія прем'єр-міністра не дала негайних коментарів з цього питання", - пишуть журналісти.

Соцмережі теж не стали відмовчуватися з приводу іміджу Трюдо. Коли знімок з'явився в Instagram фотографа Адама Скотті, його засипали різними коментарями.

"Трюдо гарячий і з волоссям, і без волосся на обличчі, це навіть не питання, - пишуть шанувальники політика. - Боже милостивий, він занадто гарний".

"Він виглядає точно так само, як Фідель Кастро з бородою. Ми завжди знали, що він був сином Фіделя, але дивно, як він схожий на свого батька Фіделя з бородою", - жартують вони.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами