Лайм

Переможець Х-фактора представив пісню для Нацвідбору на Євробачення-2020: відео

Олександр Порядинский подав заявку на участь у відборі

Переможець 4 сезону вокального шоу "Х-фактор" Олександр Порядинский презентував пісню, з якою планує виступити на Національному відборі на "Євробачення-2020". Композиція отримала назву Savior.

У новому треку музикант звернувся до важливої, складної теми, яка, на його думку, не залишить байдужим нікого. Разом з синглом вийшов і кліп, який доступний для перегляду на YouTube-каналі співака.

"Сучасний світ є прагматичним і досить жорстким, іноді не залишаючи права на помилку. У житті кожного трапляються ситуації, з яких важко самому знайти вихід. Коли безнадійність і відчай можуть позбавити сил і рішучості, коли нас розривають сумніви і протиріччя, коли зростає розчарування в людях. Саме в такі моменти і варто згадати: ви не наодинці з навколішнім світом", - говорить Олександр.

Музикант радить озирнутися навколо, щоб знайти того, хто поверне віру в себе і людей.

"Можливо, саме Ви і є тією людиною, яка здатна зарядити іншого власним прикладом, дарувати натхнення і життєву енергію. Вже сама назва - Savior - є багатозначною. Рятівник, спаситель, або мотиватор до самореалізації та людина, здатна на самопожертву. І оскільки всі ми різні, кожен може знайти власне тлумачення цієї назви, особистий сенс пісні, відкрити в ній дуже близьку історію", - додав співак.

Нагадаємо, що перші два півфінали Національного відбору на Євробачення-2020 пройдуть в прямому ефірі каналів СТБ і UA: Перший 8 і 15 лютого. Фінал, в ході якого оберуть представника України в Нідерландах, - 22 лютого.

Імена артистів і гуртів, які подали заявку, поки не розголошуються. Тим не менш, деякі українські виконавці вже проговорилися раніше про своє рішення спробувати щастя і відправити ту чи іншу пісню на конкурс.

  • Раніше організатори Нацвідбору на Євробачення-2020 назвали імена двох суддів. Ведучим заходу традиційно буде комік і волонтер Сергій Притула.
  • Сам конкурс Євробачення-2020 відбудеться лише в травні цього року, а Іспанія і Бельгія вже визначилися зі своїми представниками .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами