Лайм

Нацвідбір на Євробачення-2020: як виступила Jerry Heil з піснею про веганство

Цього року співачку називають однією з фавориток відбіркового етапу

У суботу, 8 лютого, в Україні стартував перший півфінал Національного відбору на Євробачення-2020. Перші вісім учасників змагаються за квиток до фіналу, в їх числі і співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва), чия конкурсна пісня VEGAN стала абсолютним лідером за переглядами та лайкам в YouTube.

За підсумками жеребкування, Шемаєвій дістався номер 2 і в першому півфіналі вона виступила відразу після гурту [O]. Команда співачки поставила яскравий тематичний номер з підтанцьовкою і візуалізацією (відео дивіться вже незабаром).

Зважаючи на популярність нового хіта, деякі пророкують Jerry Heil впевнену перемогу у фіналі 22 лютого, до якого співачка пройде однозначно. Разом з цим знайшлися й ті, хто сумнівається, що пісня про гастрономічні уподобання дівчинки з України буде гідним варіантом для представлення країни на міжнародній арені.

Сама ж виконавиця стверджує, що пісня несе в собі значно глибший сенс: "Вона про відкритість, толерантності, про позитивне сприйняття змін у світі", - говорить Jerry Heil. У разі перемоги на Нацвідборі, своїм виступом у Нідерландах артистка обіцяє руйнувати усталені стереотипи про Україну.

Оригінал пісні Jerry Heil можна послухати нижче:

  • А тим часом, якщо конкурсна пісня Jerry Heil здається вам дивною, дивіться 7 виступів диваків на українських відборах на Євробачення, які могли б увійти до історії.
  • Слухайте також по посиланню всі конкурсні пісні учасників Нацвідбору на Євробачення-2020, які прозвучать у першому і другому півфіналах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами