Лайм

Співаю за всіх військових: офіцер ЗСУ талановито виступив на шоу Голос країни

Василь Процюк виконав пісню Сергія Бабкіна "Пробач" і підкорив Тіну Кароль

У 6 випуску шоу "Голос країни-10" на 1+1 одним з найбільш яскравих учасників став 26-річний Василь Процюк - офіцер ЗСУ, який зворушливо виконав хіт Сергія Бабкіна "Пробач". Власникові бархатистого тембру вдалося з перших секунд виступу повернути до себе крісло Тіни Кароль.

Військова служба - свідомий вибір Василя, але спів - хобі, від якого він не готовий відмовитися. Обдарований самоучка не став приховувати таланти від товаришів по службі. Коли ті почули його виступ на одному зі свят, наполягли, щоб він гідно представив ЗСУ на сцені "Голосу країни".

"Зараз я буду співати і за себе, і за всіх військових України, - сказав учасник, перш ніж виконати ліричну пісню Сергія Бабкіна. Тіні Кароль знадобилася всього пара секунд, щоб зрозуміти, що її команда потребує такого голосу, а Потап дочекався кінця виступу, щоб потиснути Василеві руку.

"Ці хлопці - герої для нас, де б вони не служили. Без них ми не можемо уявити Україну, - сказав він, додавши, що Тіна Кароль також носила форму і співала в ансамблі ЗСУ.

"Я не була ще Тіною Кароль, - уточнила співачка. - Була Тетяною Ліберман. Була в формі, мала зовсім інший колір волосся, звичайно. Була іншої комплекції, нашої улюбленої. І так, ми літали під обстрілами, в бронежилетах, підтримували наших хлопців".

  • У третьому випуску шоу "Голос країни-10" раптом з'явився український телеведучий Володимир Остапчук, відомий своїм гучним розлученням. Здивувати суддів і глядачів він вирішив своїм маленьким хобі - американським хіп-хопом.
  • Дивіться також, як пройшов 5 випуск шоу "Голос країни-10". Повернути до себе всі суддівські крісла вдалося двом учасникам.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами