Лайм

У Росії обрали представника на Євробаченні-2020, і все ж це не співак з України

Зірки мільйонних переглядів у YouTube обіцяють яскраве шоу

Співак із Запоріжжя Олександр Панайотов, якого раніше журналісти поспішно назвали представником Росії на Євробаченні-2020, не поїде до Нідерландів. Цього року в Роттердамі країну представить епатажний гурт Little Big.

Про це ввечері 2 березня повідомляє "Перший телеканал", який щорічно проводить закритий вибір представника країни на правах місцевого організатора.

"Ми спочатку зраділи, потім прийшов страх, тому що надій завжди багато. Але ми постараємося зробити все, що від нас залежить. Ця подія планетарного масштабу для будь-якого гурту, - зазначив засновник і фронтмен Ілля Прусікін. - Пісня буде веселою. Не турбуйтеся за хореографію. З хореографією у нас все тіп-топ".

Гурт Little Big зібрали в 2013 році в Санкт-Петербурзі. Самі музиканти називають себе сатиричною арт-колаборацією, яка одночасно робить акцент на музиці та перформансі. Найчастіше у своїх піснях та кліпах Little Big з гумором обіграє різні стереотипи про росіян, завдяки чому ролики швидко стають вірусними і набирають десятки мільйонів переглядів.

Так, наприклад, один з головних хітів гурту SKIBIDI на сьогоднішній день може похвалитися більш ніж 300 млн переглядів на YouTube.

  • Нагадаємо, Україну в Нідерландах має представити гурт Go-A, який здобув перемогу у фіналі Національного відбору на Євробачення-2020 з піснею "Соловей".
  • Цього тижня Go-A провів свою першу прес-конференцію після перемоги у Нацвідборі. Музиканти відповіли на розпитування журналістів, а також підписали контракт із суспільним мовником.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами