Лайм

Організатори Євробачення назвали п'ять можливих сценаріїв на випадок продовження карантину

Зсув дат і скасування конкурсу як і раніше розглядають в останню чергу

Спостерігаючи за поширенням коронавируса в Нідерландах та інших країнах-учасницях Євробачення-2020, організатори пісенного конкурсу назвали п'ять можливих сценаріїв на випадок продовження карантину.

При цьому, як і зазначали раніше представники EBU (Європейського суспільного мовника), перенесення і скасування конкурсу розглядаються в останню чергу. На це у них є дві причини: по-перше, до старту прямих ефір залишається ще близько двох місяців, ну а по-друге, пісенний конкурс можна провести з мінімальним ризиком для глядачів, адже велика частина їх і так спостерігають за подіями з дому онлайн або на ТБ.

І так, на випадок продовження карантину в EBU розглядають наступні можливі варіанти, пише Eurovisionworld:

  • Арена Євробачення без аудиторії - наживо з-під арени в Роттердамі конкурс зможе спостерігати лише обмежена кількість глядачів, або ж він пройде без глядачів взагалі, лише з трансляцією онлайн і на ТБ.
  • Телестудія без глядачів - всі учасники євробачення виступлять в закритій телестудії без глядачів, трансляція проведуть онлайн і на ТБ.
  • Національна трансляція - кожна країна буде транслювати виступи свого представника у місцевій закритій телестудії онлайн і на ТБ.
  • Перенесення конкурсу на інші дати.
  • Повне скасування конкурсу (ця опція в даний момент є лише теоретично можливою, та поки організаторами не розглядається взагалі).

Разом з цим в EBU, звичайно ж, сподіваються, що до запланованої дати проведення Євробачення-2020 (12-16 травня) активність вірусу піде на спад, що дозволить провести конкурс без будь-яких змін та обмежень.

Поки лише стало відомо, що запланований раніше на 4 квітня щорічний концерт учасників пісенного конкурсу в заявлені терміни не відбудеться. Уряд Нідерландів заборонив проведення заходів за участю більше 100 осіб до 6 квітня. Чи відбудеться взагалі щорічний концерт, який передує Євробаченню, поки невідомо.

Тим часом букмекери Євробачення назвали нову фаворитку, але її пісню в стилі Біллі Айлиш полюбили не всі.

Раніше російський гурт Little Big представила свій конкурсний трек Uno. Що правда, користувачів мережі вразила не стільки пісня, скільки танцюрист з її кліпу. Тепер він зірка соцмереж, і без нього на конкурс музикантам радять навіть не їхати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами