Лайм

Джордж Мартін розкрив 5 нових фактів про приквел "Гри престолів"

Знімати приквел почали в червні в Північній Ірландії

Письменник-фантаст Джордж Мартін розкрив п'ять невідомих раніше фактів про приквел серіалу "Гра престолів" який почали знімати в Північній Ірландії в червні.

Як стало відомо раніше, канал HBO не поспішає з виробництвом цілого сезону і замовив поки лише пілотну серію. В інтерв'ю EW, Мартін розповів про історію за 5 тис. років до подій в "Грі престолів", а також вказав на можливу назву проекту.

У приквелі Вестерос ще поділений приблизно на 100 різних королівств. "Ми говоримо про сім королівствах Вестероса; під час завоювання Ейгона було сім королівств, - говорить Мартін. - Але якщо ви повернетеся ще назад, тоді буде дев'ять і дванадцять, а в кінцевому підсумку ви повернетеся туди, де були ще сотні дрібних королівств - і це та епоха, про яку ми говоримо тут". Сім Королівств в деякій мірі зберігали порядок (принаймні, до початку війни). І звучить це так, ніби в приквелі Вестерос може бути навіть більш небезпечним, хаотичним і беззаконним, ніж в "Грі престолів".

У сюжеті варто чекати Старків і лютововків. Зграя виживе, що очевидно, з огляду на період часу (Старки походять від Перших людей), але на випадок будь-яких сумнівів Мартін підтвердив, що родина, яку так полюбили фани, також буде фігурувати в приквелі. "Старки обов'язково будуть там", - зазначив письменник. Що ж стосується улюблених персонажів з розряду фауни, приквел дійсно покаже події до появи драконів. Однак це не означає, що в ньому не буде інших популярних тварин. "Звичайно, Білі Ходоки теж тут - або, як їх називають в моїх книгах,"Інші", і це буде один з аспектів історії, - додав Мартін. - Будуть також лютововки та мамонти".

Ланністерів в сюжеті не буде - принаймні, на початку. Як зазначив Мартін, сюжет приквела передує появі родини Ланністерів, проте в ньому є інша родина, яка в ході історії буде проживати в їх майбутній садибі. "Ланністерів ще немає, але ж є Кастерлі Рок", - зазначив фантаст - І живуть там Кастерлі, в честь яких стрімчак і був названий в "Грі престолів". Разом з цим Мартін натякнув, що в приквелі може з'явитися і Ланн Розумний - родоначальник династії Ланністерів, який хитрістю прогнав Кастерлі з їхнього будинку і забрав скелю для свого роду.

Сюжет приквела буде акторським ансамблем. Як і в "Грі престолів", в картині не буде лідируючого акторського складу. "У нас не буде головних акторів. Це шоу - акторський ансамбль", - зазначив Мартін. Раніше стало відомо, що на ролі вже затверджені Наомі Уоттс, Наомі Акі, Деніз Гу та інші.

"Найдовша ніч". Назви у приквела все ще немає, хоча сам Мартін наполягає на варіанті "Довга ніч". Все б нічого, от тільки так вже називалася одна з фінальних серій "Гри престолів". "Я чув, що є ще один варіант - "Найдовша ніч". Я був би не проти, доволі непогано", - оцінив його фантаст.

Наскільки відомо, Джордж Мартін написав сценарій до приквелу разом з Джейн Голдман ("Будинок дивних дітей міс Перегрин"). Голдман також візьме на себе функції шоураннера прийдешнього серіалу.

  • У популярному серіалі "Дивні дива-3" зіграв киянин - тепер він зірка соцмереж, дякує тисячам фоловерів за підтримку і намагається відповідати на тонни повідомлень в Instagram.
  • Уважні шанувальники серіалу "Гра престолів" знайшли пояснення дивній сцені з вбивством Короля Ночі Ар'єю Старк, яка раніше викликала безліч суперечок і критики. Схоже, автори саги піддивилися її в індійському кіно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї