Лайм

Про персонажа смертельної інтернет-ігри школярів Момо знімуть хоррор

Смертельна гра стала причиною самогубства 12-річної дівчинки в Аргентині

Головна героїня смертельної інтернет-ігри Момо, яка раніше поширилася серед підлітків через месенджер WhatsApp, стане персонажем фільму жахів.

Образ матері-пташки був заснований на скульптурі японського художника Кейсуке Айсо, яку презентували в художній галереї Vanilla Gallery в Токіо. Персонаж став вірусним в мережі і отримав ім'я Момо. Ще пізніше образ монстра почав лякати дітей у всьому світі. Тепер же, як пише Deadline, відродити Момо на екрані вирішила кінокомпанія Orion Pictures спільно з Vertigo Entertainment. В основу сюжету увійдуть витівки монстра з дітьми в мережі.

Відповідно до джерела, в проекті візьмуть участь продюсери Такасіге Ітісе та Рой Лі, на рахунку яких картини "Дзвінок", франшиза "Прокляття" і нова екранізація роману Стівена Кінга "Воно", яка стала найкасовішим хоррором в історії Голлівуду.

Очікується також, що автори картини розширять історію персонажа, так як початковий образ Момо заснований на легенді про убуме - примару жінки, яка померла під час пологів. Назва у проекту поки немає.

Нагадаємо, суть гри Момо порівнювали з не менш небезпечною грою "Синій кит". Її суть полягала в тому, що анонімний куратор присилає учаснику моторошні фотографії з елементами насильства, а потім пропонує виконувати різні екстремальні завдання з ризиком для життя та психіки. Зображення Момо адміністратори небезпечної гри використовували в якості аватарки.

За однією з версій, саме гра Момо стала причиною самогубства 12-річної дівчинки в Аргентині. За даними поліції, за кілька хвилин до суїциду вона записала себе на відео. Слідчі припускають, що хтось підштовхнув її до цього.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї