Лайм

В Marvel розкрили фільм з Анджеліною Джолі: ось кого зіграє акторка

Акторка з'явиться в кадрі в образі Тени - спритної та витривалої войовниці

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі дійсно взяла участь у зйомках фільму про всесвіт коміксів Marvel. Колишня дружина Бреда Пітта з'явиться в картині "Вічні" в образі Тени - спритної та витривалої войовниці.

Як пише People, картина розповість глядачам про расу надлюдей, предки яких створили Землю. Сьогодні їм доводиться стежити за порядком і захищати планету від Девіантів.

"Мої тренування включають в себе все - від мечів до балету. Моя героїня - воїн. Мені доведеться дуже багато працювати, щоб дати всесвіту Marvel саме ту Тену, яку він заслуговує", - розповіла Джолі про свою роботу в кадрі.

За словами актриси, її діти були просто щасливі, дізнавшись про роль матері в світі фільмів Marvel: "Що дійсно зачіпає мене, так це їх бажання бачити мене сильною. Вони просто щасливі, що я буду такою і як слід повеселюся", - згадала акторка.

У мережі шанувальники кіновсесвіту вже гадають, як може виглядати костюм акторки. А ось як виглядала Тена на сторінках коміксів:

Очікується, що фільм "Вічні" вийде в прокат 4 листопада 2020 року.

  • Фанати кіновсесвіту Marvel розшукали всі шість вирізаних сцен екшену "Месники: Фінал". З невідомих причин ці епізоди так і не увійшли до картини, яка закрила серію фільмів про команду найпопулярніших супергероїв студії.
  • Американський телеканал НВО анонсував зйомки нового міні-серіалу "Цирцея" (Circe) про давньогрецьку чаклунку. Любителі фентезі та міфів затамували подих.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї