Лайм

"13 причин чому" не закінчиться на 3 сезоні: і ось що вже відомо про продовження серіалу

І ніяких більше самогубств

1 серпня стрімінговий сервіс Netflix представив в мережі перший трейлер 3 сезону серіалу "13 причин чому". Автори проекту також розкрили дату прем'єри - всі серії стануть доступні до перегляду вже 23 серпня.

І наскільки можна судити зі свіжого ролика, новий сезон буде кардинально відрізнятися від попередніх двох. Як мінімум, в центрі сюжету вже не буде фігурувати самогубство. Замість нього - смерть гвалтівника Брайса Уолкера, що зробить головного героя картини - Клея Дженсена - головним підозрюваним. Тепер 3 сезон "13 причин чому" - одна з найбільш очікуваних прем'єр Netflix. Але й на ньому, як пише New York Post, автори проекту зупинятися не збираються.

Сюжет перших двох сезонів розкривав подробиці самогубства героїні серіалу Ханни Бейкер, що стало наслідком впливу на неї оточуючих. Тепер же автори проекту помістили в центр сюжету її гвалтівника - Брайса Уолкера - одного з винуватців її рішення покінчити життя самогубством. Таким чином драма про тінейджерів переростає в гостросюжетну історію з елементами детективу.

"13 причин чому" почесно зайняв своє місце на поличці найбільш популярних проектів Netflix. Незважаючи на те, що компанія не викладає у відкритий доступ статистику переглядів, раніше стало відомо, що виходу 2 сезону чекали 6 млн глядачів платформи.

На п'ятий день після публікації в YouTube трейлер 3 сезону вже може похвалитися цифрою у 7,5 млн переглядів, що також підтверджує затребуваність проекту. Ймовірно ці показники і мотивували компанію запустити знімальний процес 4 сезону.

Подробиць про нього поки немає, відомо лише те, що він, ймовірно, стане останнім. А сюжет його виявиться не менш інтригуючим, адже до теми суїциду автори серіалу повертатися більше не планують.

  • Раніше канал НВО анонсував зйомки нового міні-серіалу "Цирцея" (Circe) про давньогрецьку чаклунку. Любителі фентезі та міфів затамували подих.
  • Також канал HBO завершив зйомки пілотної серії поки безіменного проекту, який стане приквелом "Гри престолів". Як стало відомо раніше, фільм знімають у Північній Ірландії, а співавтором сюжету став письменник-фантаст Джордж Мартін.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї