Лайм

У мережі показали, як може виглядати новий "Сам удома": і це поки найкращий мем на цю тему

Ідея автора-креативщика зібрала понад 14 тис. лайків у соцмережі

Потроливши перезапуск фільму "Сам удома" своєю фотографією, 38-річний актор Маколей Калкін спровокував хвилю іронії та жартів у соцмережах, яка не вщухає досі. Користувачі створюють меми і уявляють, яким міг би стати сюжет нової картини. Тим часом знімок Калкіна в Twitter зібрав майже мільйон лайків.

Цього тижня мережу облетів ще один саморобний постер, його автором став користувач John Paul Karliak. Запропоновані ним сюжет і мем у Facebook назвали поки кращими на цю тему.

"Єдиний новий "Сам удома", який я хочу: овдовіла Кейт Маккалістер збирається провести своє перше Різдво на самоті. Всі її діти раз'їхалися по країні. Тільки Базз залишається на зв'язку, і він їде до Доллівуду з родиною своєї дружини на свято. Ніхто не чув про Кевіна з тих пір, як він переїхав до Лос-Анджелесу багато років тому. Але коли Кевін отримує повідомлення у Facebook від недавно випущених (і спраглих до помсти) Липких Бандитів, що вони йдуть за ним... у Чикаго... Кевін повинен бігти по всій країні, щоб перешкодити їм завдати шкоди його мамі. Дорогою він знову з'єднується зі своїм братом-ворогом, зустрінеться з дочкою короля польки і виявить, що частина родини - це прощення. Але мати Кейт теж відкриє для себе дещо: старі плани пасток її сина", - запропонував він.

До свого сюжету хлопець запропонував і постер з назвою фільму - "Сам удома. Дорога до прощення". На ньому - актори Маколей Калкін, Джо Пеші та Деніел Стерн з оригінального складу. Пост креативщика зібрав понад 14 тис. лайків у соцмережі. В коментарях хлопцеві запропонували без будь-яких сумнівів слати свої сюжет та постер прямо до компанії Disney.

Тим часом в мережі продовжують ділитися не менше кумедними мемамі на цю тему:

Нагадаємо, в компанії Disney вирішили взятися за рімейки фільмів, які сьогодні вже називають класикою. Так, нове життя подарують картинам "Сам удома" та "Ніч у музеї". Розглядаються варіанти перезняти й такі проекти як "Щоденник слабака" та "Оптом дешевше". Картини перезнімуть спеціально для платформи Disney +, запуск якої очікується вже 12 листопада.

  • Шоураннери серіалу "Гра престолів" Девід Беніофф та Д. Б. Вайс підписали багаторічний контракт на створення фільмів та серіалів для Netflix. За деякою інформацією, угода обійшлася сервісу в $200 мільйонів.
  • Квентін Тарантіно має намір зняти десятий фільм, яким поставить крапку в своїй режисерській кар'єрі. Поки у нього немає конкретних ідей сюжету або жанру, але певна концепція вже намалювалася.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї