Лайм

Пора зупинитися: оскароносна акторка заговорила про завершення кар'єри

Кейт Бланшетт хоче піти з великого кіно

Австралійська акторка, володарка двох "Оскарів" і трьох премій "Золотий глобус" Кейт Бланшетт оголосила про намір піти з великого кіно.

Це сталося в Нью-Йорку на прем'єрі фільму "Куди ти поділася, Бернадетт?", в якому вона зіграла головну роль, пише Vulture. Ще в лютому Кейт натякнула на те, що хоче завершити кінокар'єру, а зараз знову заговорила про це.

"О, так. Мені пора зупинитися. Повністю. Абсолютно. І я впевнена, що глядачі у всьому світі, побачивши цей фільм, скажуть: "О, так, прийшов час їй зупинитися". Заздалегідь прошу вибачення", - заявила Бланшетт.

Акторка додала, що подібні думки відвідують її щоразу після закінчення роботи над черговим фільмом. Однак пропозиції попрацювати з різними людьми змушують її знову встати перед камерою.

За свою акторську кар'єру Кейт Бланшетт знялася більш ніж в 40 фільмах. Вона прославилася завдяки таким картинам, як "Єлизавета", "Володар кілець", "Авіатор", "Скандальний щоденник", "Мене там немає", "Золоте століття", "Жасмін" і "Керол".

Кейт Бланшетт - лауреат двох премій "Оскар", трьох премій BAFTA, трьох премій "Золотий глобус" і двох "Премій Гільдії кіноакторів США".

У 2008 році акторка отримала іменну зірку на "Алеї слави" в Голлівуді.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї