Лайм

Netflix знімає комедію про Євробачення: для неї навіть створили прообраз Сергія Лазарєва

Як автори мають намір додати до сюжету Росію, поки не відомо

Стрімінговий сервіс Netflix продовжує працювати над комедією "Євробачення", дії якої будуть розгортатися навколо головного пісенного конкурсу Європи. Як стало відомо 20 серпня, до проекту приєднався актор Ден Стівенс, зірка картини "Легіон". Кажуть, його персонаж є прообразом російського співака Сергія Лазарєва.

На сьогоднішній день в число акторів "Євробачення" увійшли Уїлл Феррелл, Рейчел МакАдамс та Пірс Броснан. Що ж стосується Стівенса, британець зіграє Олександра Лемтова, учасники з Росії, пише Variety.

Автором сюжету комедії стали Уїлл Феррелл та Ендрю Стіл. Феррелл і МакАдамс грають пару початківців музикантів з Ісландії, яким надається можливість довічно представляти свою країну на щорічному міжнародному конкурсі пісні "Євробачення". Як автори мають намір додати до сюжету Росію, на даний момент невідомо.

Зйомки фільму проходять сьогодні в Великобританії та Ісландії. Наскільки відомо, зірка "бондіани" Пірс Броснан зіграє батька одного з хлопців-музикантів.

У числі попередніх робіт Феррелла варто зазначити ремейк "Красуні і чудовиська" з Еммою Уотсон, який зібрав у прокаті 1 мільярд доларів. У майбутньому він має намір попрацювати над новою екранізацією класичного роману Джека Уайлда "Поклик дикої природи" разом з Карен Гіллан та Харрісоном Фордом.

Нагадаємо, сьогодні Євробачення є найбільшим європейським конкурсом пісні. Вперше його провели у 1956 році, тоді в заході взяли участь всього 7 країн. Останні роки конкурс збирає понад 40 країн-учасниць у різних містах світу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї