Лайм

Вийшов фінальний трейлер фільму "Доктор Сон" за романом Стівена Кінга: що про нього відомо

Нова екранізація Кінга вийде в прокат вже 7 листопада 2019 року

Нова хвиля екранізацій Стівена Кінга триває, і вже 7 листопада 2019 року в прокат виходить містичний трилер "Доктор Сон" - сиквел культового роману "Сяйво" і його однойменної кіноадаптації Стенлі Кубрика. За два місяці до прем'єри в мережі з'явився фінальний трейлер фільму з Еваном Макгрегором в головній ролі.

Режисером фільму "Доктор Сон" став Майк Фланаган, який створив популярний серіал "Привиди будинку на пагорбі" для Netflix. Сюжет розповість про дорослого Денні Торренса, який продовжує бачити привидів і допомагає вмираючим людям підготуватися до смерті за допомогою сили свого "сяйва". Одного разу Денні зустрічає дівчинку, що володіє такими ж містичними здібностями, і вирішує захистити її від культу Істинний вузол, члени якого полюють на дітей і поглинають їхнє "сяйво".

У трейлері ми бачимо, як Денні і його юна підопічна повертаються в зловісний готель "Оверлук" в горах, а головний герой, крім нових небезпек, стикається з примарами минулого. Відомо, що Майк Фланаган спробував максимально точно відтворити інтер'єр готелю, показаного у фільмі Стенлі Кубрика. Це торкнулося навіть фотографій на стіні, малюнків на подушках і кількості книг на полицях.

У коментарі виданню IGN режисер сказав, що розглядає свій фільм не як продовження "Сяйва" Кубрика, а як його "нащадка". Переконувати в цьому довелося і самого Стівена Кінга, який, як відомо, ненавидів фільм Кубрика і називав його "великим красивим Кадиллаком, тільки без мотора".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї