Лайм

Як Хелена Бонем Картер говорила з "духом принцеси Маргарет": кумедний факт про серіал "Корона"

Актриса грунтовно підійшла до своєї ролі в серіалі про британську королівську родину

Хелена Бонем Картер звернулася за допомогою до медіума, щоб поговорити з сестрою королеви Єлизавети II, яка померла в 2002 році. Видання Mirror повідомляє, що якби вона не отримала дозвіл від покійної принцеси Маргарет, то відмовилася б зніматися у серіалі "Корона".

Джерело, близьке до 52-річної актриси, повідомляє, що вона зустрічала принцесу Маргарет в реальному житті, і визнала її "досить лякаючою".

"Хелена була кінозіркою-початківцем, коли вони зустрілися на прем'єрі фільму. Той факт, що принцеса справила на неї таке враження, зробив особливо важливим отримання її благословення, - розповів інсайдер. - Але вона отримала набагато більше, в тому числі пораду використовувати під час гри сигарету і мундштук".

Видання повідомляє, що в перервах між зйомками Бонем Картер проводила спіритичні сеанси у своїй вбиральні, питаючи порад у покійної принцеси.

Актриса провела багато досліджень, щоб спробувати вловити суть принцеси Маргарет: зустрічалася з її колишнім перукарем, говорила з її друзями та колишнім коханцем Родді Ллевелліном.

Хелені відведена провідна роль у третьому сезоні серіалу "Корона", який почнеться в листопаді. Компанію їй складе оскароносна актриса Олівія Коулман, яка грає королеву Єлизавету.

Відомо, що сама королева Великобританії дивилася серіал і в цілому залишилася задоволена, хоча одна сцена здалася їй "особливо дратуючою". Йдеться про сцену, коли її син, принц Чарльз, відвідує школу Горонстаун в Шотландії, де над ним знущаються. Коли Чарльз говорить про це своєму батькові, принцу Філіпу (його грає Метт Сміт), той проявляє мало співчуття.

"Королева розуміє, що багато глядачів "Корони" сприймають серіал як точне зображення королівської родини, і вона не може цього змінити. Але вона була засмучена тим, що принц Філіп зображений як батько, нечутливий до благополуччя сина", - розповів британському таблоїду Daily Express старший придворний Єлизавети II.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї