Лайм

Що в Україні має намір зняти Том Круз: в Одесі проговорилися про плани актора

Раніше стало відомо, що в Україні зірка Голлівуду шукає локації для нового проекту

Голлівудський актор Том Круз, який в цьому місяці погостював у містах України та навіть прокотився у київському метро, підшукує локації для свого нового кінопроекту, а якщо точніше - нового шпигунського екшену.

Про це розповіли в прес-службі адміністрації Одеського морського порту, в якому Круз також побував в рамках екскурсії по місту.

Примітно, що продюсерська група відомого гостя відвідала пасажирський термінал порту, локації з видами на вантажні причали, 22-поверховий готель "Одеса", естакаду порту і Потьомкінські сходи. Схоже, саме в Одесі Круз і шукає ті самі локації, про які говорив з президентом України Володимиром Зеленським ввечері 30 вересня.

Шанувальники актора припускають, що мова може йти про продовження кінохіта "Місія нездійсненна", проте ніяких підтверджень цьому поки немає. Як стало відомо раніше, до приїзду в Одесу Том Круз встиг погостювати і у Львові, де зустрівся з мером міста Андрієм Садовим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї