Лайм

Якою буде принцеса Діана в 4 сезоні серіалу "Корона": перше фото зі зйомок

Діану грає 23-річна британська актриса Емма Коррін

3 сезон серіалу "Корона" виходить на Netflix 17 листопада 2019 року, але шанувальники біографічної драми про британську королівську родину вже з нетерпінням чекають на його продовження. Це не дивно, адже в 4 сезоні "Корони" з'явиться принцеса Діана, яка, за даними опитування BBC, зайняла 3 місце в списку 100 найбільших британців в історії.

Видання Today опублікувало перший знімок, на якому актори "Корони" Джош О'Коннор і Емма Коррін в образі принца Чарльза і леді Ді відтворюють візит королівської пари в Австралію в 1983 році.

Зйомки сцени проходили в Іспанії, а костюми акторів є точною копією нарядів, які принц і принцеса Уельські носили під час відвідування гори Улуру в Центральній Австралії. О'Коннор був одягнений в костюм кольору хакі, а Коррін - в білу сукню з рукавами три чверті. Втім, схожість стосується не тільки одягу, але й зачісок і похмурих виразів обличчя акторів.

Австралійський тур став хітом для колишньої королівської пари, яка взяла з собою 9-місячного сина, принца Вільяма. За інформацією Today, куди б не пішли Чарльз і Діана, всюди їх оточував натовп захоплених шанувальників.

30 років по тому принц Вільям згадав про поїздку своїх батьків, в 2014 році відвідавши Улуру з дружиною Кетрін. Подружжя також зробило спільні фото біля гори, яка вважається священним місцем для корінних австралійців.

Емма Коррін, яка лише недавно закінчила театральну школу, не з'явиться в "Короні" до четвертого сезону. Грати покійну принцесу, яка загинула в автомобільній катастрофі в 1997 році, стало великою честю для 23-річної актриси.

"Принцеса Діана була іконою, і її вплив на світ залишається глибоким і надихаючим", - йдеться в заяві Коррін в Instagram.

Коррін - не єдина нова актриса, яка приєдналася до акторського складу "Корони" в 4-му сезоні. Зірка "Секретних матеріалів" Джилліан Андерсон зіграє роль колишнього прем'єр-міністра Великобританії Маргарет Тетчер.

  • Раніше став відомий цікавий факт про 3-й сезон серіалу "Корона": актриса Хелена Бонем Картер говорила з духом покійної принцеси Маргарет, щоб отримати схвалення на зйомки
  • Принц Гаррі звинуватив британські таблоїди в цькуванні Меган Маркл: він боїться, що дружину може спіткати доля його матері, принцеси Діани

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї