Лайм

За "Матрицею" знімуть два різні фільми - сценарист Зак Пенн

За словами сценариста, жоден з них не буде ребутом трилогії сестер Вачовскі

Нова "Матриця" Лани Вачовскі буде не єдиним проектом за цією тематикою. Сьогодні компанія Warner Bros. працює над двома проектами по кіновсесвіту "Матриці" і жоден з них не буде ребутом трилогії сестер Вачовскі.

Про це у відповідь на численні запитання шанувальників написав у Twitter сценарист Зак Пенн, який раніше працював над картинами "Месники", "Неймовірний Халк" та "Першому гравцеві приготуватися".

"Люди продовжують питати, тому я уточню: Warner Bros. готує два різних проекти по "Матриці", - написав Пенн. При цьому сценарист уточнив, що одну з історій по всесвіту матриці створив він, а над другою - над сиквелом оригінальної історії - працює Лана Вачовскі.

"Лана Вачовскі знімає сіквел, до якого я не маю відношення, але який дуже хочу подивитися. Жоден з них не є ребутом", - додав Пенн.

Нагадаємо, про нову "Матрицю" шанувальники трилогії говорять вже не перший місяць. Як стало відомо, в новий проект Лани Вачовскі повернуться Кіану Рівз та Керрі-Енн Мосс. Вачовскі продюсує фільм разом з Грантом Хіллом ("Титанік", "Ворон", "Тонка червона лінія", друга і третя "Матриця", "V - значить вендета", "Древо життя"). Створити сценарій їй допоможуть американські письменники Девід Мітчелл ("Хмарний атлас") та Александар Хемон.

  • Драма "Джокер" Тодда Філліпса встановила в прокаті США рекорд жовтня. Раніше цей рекорд належав сазі "Веном".
  • Нова пісня "Океану Ельзи" про війну стала саундтреком українського екшену "Захар Беркут".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї