Лайм

Зірка серіалу "Як я зустрів вашу маму" зіграє в новій "Матриці" Лани Вачовскі

Роль актора поки залишається в секреті

Американський актор Ніл Патрік Харріс, зірка серіалу "Як я зустрів вашу маму", зніметься в новій "Матриці" Лани Вачовскі. Кого в сюжеті картини зіграє актор, поки невідомо, пише Variety.

Як стало відомо раніше, студія Warner Bros. оголосила про плани зняти четверту частину франшизи "Матриця". У фільмі також з'являться Кіану Рівз та Керрі-Енн Мосс. Ось тільки в кріслі режисера цього разу лише одна з сестер Вачовскі.

У новій "Матриці" також зніметься актор Яхья Абдул-Матін II, зірка фільмів "Рятувальники Малібу" та "Аквамен". Про його участь у проекті стало відомо в жовтні, при цьому роль актора все ще тримається в секреті. У свою чергу, фани припускають, що він зіграє молодого Морфеуса.

Що ж стосується Ніла Патріка Харріса, найбільше він відомий ролями у проектах "Як я зустрів вашу маму" та "Лемоні Снікет: 33 нещастя". Є лауреатом трьох премій "Еммі", премії "Тоні", а також чотириразовим номінантом на премію "Золотий глобус".

  • Раніше шанувальників Джона Уіка обрадували новиною про майбутній спін-офф "Балерина". Фільм, присвячений жінці-кілеру, спродюсує Кіану Рівз.
  • Напередодні прем'єри фільму El Camino автор серіалу "Пуститися берга" відповів на головне питання фанатів: чи живий Уолтер Уайт?

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї