Лайм

Продюсер "Богемської рапсодії" зніме ще один фільм про ще один популярний музичний гурт

Цього разу нас чекає байопік в стилі диско

Продюсер байопіку про Фредді Мерк’юрі "Богемська рапсодія" збирається зняти ще одну картину про відомих музикантів. Видання Deadline повідомляє, що Грем Кінг співпрацює з Paramount Pictures і продюсерською компанією Sister для створення фільму про групу "Бі Джиз" (Bee Gees).

Студія Paramount придбала права на пісні "Бі Джиз" від імені Кінга, і він зможе використовувати їх у фільмі (на відміну від майбутнього байопіку про Девіда Боуї "Зоряний пил", який змушений розповідати історію музиканта без його музики).

Грем Кінг випустив "Богемську рапсодію" в 2018 році і досяг величезного успіху. Картина зібрала 903 мільйони доларів в світовому прокаті і принесла акторові Рамі Малеку "Оскар" за кращу чоловічу роль.

В історії "Бі Джиз" вдосталь драматичних подій, гідних екранізації. Брати Гібб почали кар'єру в Австралії, потім вистрілили в Великобританії за допомогою менеджера "Бітлз" Брайана Епштейна, і врешті решт прорвалися в США в кінці 1960-х років. Вони розпалися в 1970 році на тлі розбіжностей, посилених зловживанням алкоголем і наркотиками, проте змогли зібратися і записати свою найвідомішу композицію - "Stayin 'Alive".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї