Лайм

Три роки подорожей, один день з життя країни: вийшов новий трейлер фільму Ukraïner. The Movie

Прем'єра фільму відбудеться вже 1 листопада

На YouTube вийшов новий трейлер фільму Ukraïner. The Movie, в основу якого увійшла трирічна експедиція по всіляких нетуристичних локаціях України. У підсумку картина покаже один день з життя країни, звичаї, побут, культуру та будні українців, які в різних регіонах проходять так само по-різному.

Прем'єра документальної картини відбудеться вже 1 листопада о 19:00 більш ніж в 40 українських містах і п'яти інших країнах - США, Фінляндії, Великобританії, Грузії та Польщі.

В цілому ж Ukraїner - проект мандрівника і активіста Богдана Логвиненка. Перші експедиції по провінції пройшли ще в 2016 році. Тоді Логвиненко подорожував по країні з фотографом і оператором, заїжджаючи в різні історичні області і навмисно оминаючи прокладені туристами маршрути. Так і з'явилася ідея документального фільму Ukraïner. The Movie.

На сьогоднішній день у його творців є понад 150 історій, зібраних під час тривалої поїздки. Фільм зняли за підтримки Українського культурного фонду, і так як його автори не можуть отримати від проекту який-небудь прибуток, покази будуть безкоштовними. Побачити фільм можна буде також на YouTube-каналі Ukraїner.

  • 30 жовтня в столиці закінчився фестиваль "Київська тиждень критики" . 7 днів поспіль шанувальники кіно в режимі нон-стоп дивилися фестивальні хіти 2019 року, серед яких знайшлося місце й українським картинам. The Lime ознайомився з новинками і ділиться свіжими враженнями.
  • Раніше ми розповідали, яким вийшов фільм "Захар Беркут" - український екшн, в якому зіграли американські та британські актори.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї