Лайм

61-річна Шерон Стоун повторила знамениту сцену з "Основного інстинкту": фото і відео

Фігура актриси як і раніше викликає захоплення

Приймаючи нагороду "Жінка року" на церемонії вручення премії журналу GQ в Берліні, Шерон Стоун повторила одну з найбільш знакових сцен в історії кіно - її знамените перекидання ніг з "Основного інстинкту" (1992).

61-річна актриса в чорній міні-сукні вийшла на сцену і сіла на стілець, щоб виголосити свою промову. Потім вона майстерно повторила сцену в "Основному інстинкті", коли поліція проводила допит її героїні Кетрін Трамелл. Як відомо, Кетрін вирішила відвернути увагу поліцейських, продемонструвавши їм відсутність нижньої білизни.

Стоун розповіла, що ця сцена змінила її життя і зробила знаменитою.

"Режисер сказав: "Чи можете ви зняти свої труси, бо ми бачимо їх у сцені, а ви не повинні були їх надягати. Ми нічого не побачимо". Я сказала: "Звичайно". Я не знала, що цей момент змінить моє життя".

  • "Все, як я люблю і можу собі дозволити". Саме так Даша Астаф'єва підписала нові відверті фотографії, на яких продемонструвала свої розкішні форми.
  • Емілія Кларк розповіла, як схилила коліно перед принцом Вільямом. Матері Драконів довелося потрудитися, щоб не порушити складний королівський етикет.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї