Лайм

Дружина мексиканського наркобарона Ель Чапо з'явилася в американському реаліті-шоу: фото

Ель Чапо вважається найвпливовішим наркоторговцем в світі

Емма Коронель Аіспуро, більш відома як місіс Ель Чапо, дебютує в реаліті-шоу. Видання New York Post пише, що дружина відомого мексиканського наркобарона з'явиться в передачі "Cartel Crew" про життя дітей членів картелів.

62-річний Ель Чапо (справжнє ім'я - Хоакін Гусман Лоері) - мексиканський наркобарон і колишній лідер міжнародного злочинного синдикату Сіналоа. Він вважається найвпливовішим наркоторговцем в світі і в 2019 році був засуджений до довічного ув'язнення в США.

Герої реаліті-шоу з великим трепетом зустріли 30-річну Коронель, яка вийшла заміж за Ель Чапо ще в підлітковому віці.

"Я дуже нервувала в її присутності. Вона незвичайна жінка, - розповіла виданню Марія Рамірес Ареллано, дочка колишнього торговця наркотиками з Майамі. - Вона справжня латина, дуже скромна, віддана своєму чоловікові".

Рамірес Ареллано зустрілася з місіс Ель Чапо разом зі своїм хлопцем Майклом Корлеоне Бланко, молодшим сином Грізельди Бланко де Трухільо, відомої як "Хрещена мати кокаїну" і "Чорна вдова" (за участь у вбивстві понад 200 чоловік).

"Ми не наші батьки, - сказав Бланко, додавши, що 22 його родича загинули в результаті інцидентів, пов'язаних з наркотиками. - Ми намагаємося прокласти свій власний шлях у житті. Я дав Еммі Коронель Аіспуро кілька порад, тому що вона намагається зробити те ж саме, що і я. Вона дійсно мила людина, що переживає те, через що ніколи не повинні проходити ні дружина, ні мати, і тепер їй доводиться виховувати двох дівчаток самій".

Коронель, мати 7-річних близнюків, намагається отримати вигоду з популярності Ель Чапо. Після судового розгляду вона зареєструвала торгову марку El Chapo Guzman для продажу лінії одягу, чохлів для мобільних телефонів і головних уборів. Правоохоронні органи відмовили Коронель в доступі до її чоловіка.

  • Роль Білла Клінтона в серіалі "Американська історія злочинів: Імпічмент" зіграє номінант на "Оскар". Шоу розповість про політичний секс-скандалі і імпічмент екс-президента США.
  • Син королеви Єлизавети II дав скандальне інтерв'ю про дружбу з засудженим секс-злочинцем. Принц Ендрю заперечує дружбу з Джеффрі Епштейн і "не пам'ятає" про секс з його 17-річною жертвою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї