Лайм

На роль Білла Клінтона в серіалі "Американська історія злочинів: Імпічмент" обрали актора

Екс-президента США зіграє 55-річний Клайв Оуен

У третьому сезоні серіалу "Американська історія злочинів: Імпічмент" про політичний секс-скандал за участю Білла Клінтона і Моніки Левінські роль колишнього президента США зіграє номінант на "Оскар" Клайв Оуен, пише видання Deadline.

Зірка фільмів "Близькість" і "Дитя людське" приєднався до Сари Полсон в ролі держслужбовиці Лінди Тріпп, Біні Фелдштейн в ролі Моніки Левінські і Анелли Ешфорд в ролі Поли Джонс, яка звинуватила Клінтона в сексуальних домаганнях. Актрису на роль Хілларі Клінтон наразі ще не вибрали.

Сценарій серіалу, співпродюсером якого стала Моніка Левінські, заснований на бестселері Джеффрі Тобіна "Величезна змова: справжня історія сексуального скандалу, який ледь не погубив президента". Книга Тубіна "Біг його життя: Люди проти О. Дж. Сімпсона", що вийшла в 1997 році, послужила джерелом для першого сезону "Американської історії злочинів".

Зйомки серіалу про імпічмент Клінтона почнуться в кінці березня. Прем'єра його запланована на 27 вересня 2020 року і відбудеться через місяць після наступних президентських виборів в США.

Перший сезон "Американської історії злочинів" про справу О.Дж. Сімпсона отримав 22 номінації на "Еммі" і виграв 9. Він також був відзначений "Золотим глобусом", BAFTA і іншими престижними преміями. Другий сезон, присвячений вбивству Джанні Версаче, виграв 7 "Еммі" і "Золотий глобус" за кращий міні-серіал.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї