Лайм

Режисер нового "Термінатора" пояснив провал фільму: без Джеймса Кемерона не обійшлося

"Термінатор 6" зібрав невтішну касу, і у Тіма Міллера на це "ціла книга" причин

Режисер фільму "Термінатор: Фатум" Тім Міллер в інтерв'ю The Hollywood Reporter розповів про касовий провал стрічки і розбіжності з продюсером Джеймсом Кемероном, який не давав йому реалізувати своє творче бачення.

Бюджет "Термінатора 6: Фатум" склав 185 мільйонів доларів, але через три тижні йому вдалося заробити в світовому прокаті всього 235 мільйонів. Для порівняння, "Генезис", який називають найгіршим із сіквелів "Термінатора", зібрав 440 мільйонів.

"Ми могли б написати книгу про те, чому це не спрацювало, - сказав Міллер. - Я все ще не впевнений і перебуваю в процесі обробки, але я дуже пишаюся фільмом. Я не міг контролювати речі, які глядачі найбільше ненавидять. Я не можу контролювати, що вам не сподобався "Генезис", або ви відчували себе обдуреним після "Термінатора 4". Нічого не можу з цим вдіяти".

Міллер також визнав, що у нього були розбіжності з Кемероном з приводу деяких творчих рішень. Кемерон, який зняв два перших "Термінатора", повернувся у франшизу в якості продюсера "Фатума" і постійно втручався в роботу. Міллер заявив, що вважає обов'язком "боротися" за своє бачення, тому що "режисер зобов'язаний це робити".

Міллер сказав, що вони по-різному дивилися на деякі елементи подорожей у часі, а ідеї Кемерона не мали сенсу для сюжету. Також режисер припустив, що навряд чи знову буде працювати з Кемероном.

"Я просто не хочу знову опинитися в ситуації, коли у мене немає контролю, щоб робити те, що я вважаю правильним", - сказав він.

  • Про життя і кар'єру Майкла Джексона знімуть фільм. За справу взявся оскароносний продюсер "Богемської рапсодії" і дуже досвідчений сценарист.
  • Прем'єру фільму з Семюелом Л. Джексоном "Банкір" скасували через секс-скандал. Схоже, майбутнє амбіційного біографічного фільму Apple під питанням.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї