Лайм

Кінокритики обрали 10 найгірших фільмів 2019 року: в списку є "Рембо" і мюзикл "Коти"

Авторитетне видання не стало щадити шанувальників Сталлоне, Тейлор Свіфт і Меттью Макконахі

Кінокріткі журналу Hollywood Reporter склали антирейтинг фільмів 2019 року, і під роздачу потрапили навіть прокатні хіти на кшталт "Рембо: Остання кров" з Сильвестром Сталлоне.

"На кожен хороший фільм ми дивимося десятки жахливих. Нескінченні римейки, перезавантаження і нові випуски франшиз, - скаржаться автори видання. - Будь-хто, хто прагне стати кінокритиком (будь ласка, не треба, конкуренція дуже жорстка), зобов'язаний подивитися всі фільми зі списку 10 найгірших у цьому році в якості запобіжного заходу".

Фільми розташовані у довільному порядку, але до кожного з них знайшлися свої претензії.

"Сторожові Арктики"

"У цьому жахливому мультфільмі Джеремі Реннер озвучує роль песця, який мріє стати кур'єром. Зірок зібрали заради голосів, але цільова аудиторія навряд чи впізнає когось із них. Це збиває з пантелику, якщо продюсери не думають, що присутність Хайді Клум на афіші спокусить татусів середнього віку, які чомусь не розуміють, що вона грає лисицю. Мила лисиця, але все ж".

"Коти"

"Оцифровані гібриди людини і кота виглядають в кращому випадку просто дивно, а в гіршому - моторошно. Тут безумовно є якийсь несвіжий запах, і якщо ви ніколи не розуміли красу мюзиклу "Коти", ця версія не зможе її пояснити".

"Темний Фенікс"

"Франшиза "Люди Ікс" жахливо оступилася. Рівний Темп не прискорює пульсу, режисерському дебюту продюсера Саймона Кінберга не вистачає напруги, а також найменшого відчуття драматичного відтінку".

"Доміно"

"За свою довгу і впливову кар'єру Брайан Де Пальма зробив те, що деякі можуть не схвалити. Він крав цілі епізоди у піонерів кіно і часто був королем розумних, майстерно створених заборонених задоволень. Але Де Пальма рідко був винен в тупості, що сталося з цим трилером про боротьбу з тероризмом ".

"Фанатик"

"Бентежачи і себе, і залишок своїх шанувальників в марнославному проекті Фреда Дарста, Джон Траволта грає в трилері про хлопця, настільки пораненого грубою поведінкою своєї улюбленої кінозірки, що він бере актора в заручники. Фільм не створює ні саспенсу, ні переконливого портрету одержимості".

"Привиди Шерон Тейт"

"Тейт заслуговувала більшого за життя. І після смерті вона заслуговує більшого, ніж цей експлуатаційний несмак".

"Мільйон дрібних осколків"

"Не викликаючи емоційного залучення, фільм став просто ще одним виснажливим раундом саморуйнівної деградації".

"Рембо: Остання кров"

"Сценарій, написаний у співавторстві Сильвестром Сталлоне і Меттью Цирульником, виглядає зробленим нашвидкоруч і зовсім звичайним. Більше нагадує пілот для телесеріалу "Рембо", ніж належні проводи франшизи".

"Море спокуси"

"Море спокуси залишає свій талановитий акторський склад на чолі з Метью МакКонахі і Енн Хетевей на березі. Занадто свідомо заплутаний і зовсім не переконливий".

"Пліч-о-пліч"

"Тут досить матеріалу для захоплюючої драми, але сценаристи не змогли придумати що-небудь цікаве. Мотивації персонажів залишаються недослідженими, і фільм кульгає від однієї байдужої сцени до іншої. Він начей де набагато довше своїх 89 хвилин, 8 з яких - титри".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: фільми 2019

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї