Лайм

Студію творців комедії Netflix про Ісуса закидали коктейлями Молотова

У фільмі "Перша спокуса Христа" є натяк на гомосексуальність Ісуса

Офіс бразильської комедійної трупи "Porta dos Fundos" в Ріо-де-Жанейро закидали коктейлями Молотова. Останні кілька тижнів колектив піддали жорсткій критиці через фільм "Перша спокуса Христа", в якому Ісус показаний геєм, пише Variety.

Офіс "Porta dos Fundos" атакували перед Різдвом, 24 грудня. Невідомі закинули в будівлю дві пляшки з запальною сумішшю. Пожежу вдалося загасити охоронцям. В результаті нападу ніхто не постраждав, проте ризику були піддані кілька життів. Компанія "Porta dos Fundos" надала поліції відеозапис з камери спостереження.

Підпал стався через 3 тижні після того, як на стрімінговой платформі Netflix вийшов спеціальний випуск шоу "Porta dos Fundos" "Перша спокуса Христа". Також місяць тому трупа отримала Міжнародну премію Еммі за свій попередній різдвяний епізод про Ісуса 2018 року "Останнє похмілля".

Петиція, що закликає владу заборонити "Першу спокуса Христа", зібрала 2,33 млн підписів. Активісти також вимагали від Netflix видалити "блюзнірський фільм" з платформи.

"Ми засуджуємо будь-яке насильство і очікуємо, що винні у нападах будуть знайдені і покарані. Однак зараз нашим пріоритетом є безпека всієї команди, яка працює з нами, - йдеться в заяві компанії. - "Porta dos Fundos" хотіла б зміцнити нашу прихильність гарному настрою і заявити, що ми будемо рухатися вперед сильнішими, більш згуртованими, натхненними і впевненими в тому, що Бразилія переживе цей шторм ненависті, і любов переможе разом зі свободою слова".

  • Всі співають пісню з "Відьмака", але Лютику з серіалу вже не смішно. Актор Джої Беті розповів, як засинав і прокидався з піснею "Відьмаку заплатіть..."
  • Український онлайн-кінотеатр Takflix пояснив ідею назви. Кажуть, вона тимчасова, і автори проекту беруть пропозиції користувачів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: фільми 2019

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї