Лайм

Творці назвали стать нового Джеймса Бонда: хто зіграє агента після Деніела Крейга

Продюсери зберігають вірність франшизі і не змінюють стать секретного агента

Наступний Джеймс Бонд може не бути білим, але точно не буде жінкою. Про це в інтерв'ю Variety розповіла продюсер франшизи Барбара Брокколі.

"Він може бути будь-якого кольору, але він чоловік, - сказала Брокколі, виключивши старі чутки про те, що Джеймса Бонда незабаром замінить "Джейн Бонд". - Я вважаю, що ми повинні створювати нових персонажів для жінок - сильних жіночих персонажів. Я не дуже зацікавлена в тому, щоб взяти чоловічого персонажа і змусити жінку його грати. Думаю, що жінки набагато цікавіше, ніж це".

У 2015 році Деніел Крейг був рішуче налаштований попрощатися з "бондіаною". Він сказав, що швидше "поріже зап'ястя", ніж повернеться до ролі спеціального агента. Але після довгої перерви актор погодився в останній раз зіграти Бонда, чим був дуже задоволений.

За словами Брокколі, вона все ще не змирилася, що Крейг піде після 25-го фільму франшизи "Не час помирати".

"Я прийняла те, що сказав Деніел, але я все ще це заперечую. Це занадто травмує мене", - сказала вона Variety.

Режисер фільму Кері Фукунага вважає, що замінити 51-річного актора буде непросто.

"Ми довго говорили про те, хто може бути наступним Бондом... і прийшли до висновку, що можуть знадобитися роки, щоб знайти когось ще більш переконливого", - сказав він.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї