Лайм

Виконавець ролі агента Сміта розповів, чому не повернеться в нову "Матрицю"

59-річний Хьюго Вівінг був серйозно налаштований ще раз зіграти агента Сміта

Г’юґо Вівінг, відомий за роллю агента Сміта, оголосив, що не буде зніматися в "Матриці 4". Причиною цього стало зовсім не небажання 59-річного актора, а прикре нестикування в робочому графіку, пише Time Out.

Вівінг отримав запрошення зіграти головну роль в постановці "Візит" британського Національного театру, а потім із ним зв'язалася режисер Лана Вачовскі. Спочатку актор готовий був брати участь в обох проектах, але вони наклалися один на одного.

"Я думав, що зможу зіграти обидві ролі, але треба було 8 тижнів, щоб розібратися з датами. Я не поспішав погоджуватися на "Візит", - розповів Вівінг. - Я був на зв'язку з Ланою Вачовскі, але в кінці вона вирішила, що дати їй не підходять. Ми б розподілили час, але вона ніби як передумала. Вони рухаються вперед без мене".

Для фанатів франшизи, натхнених участю Кіану Рівза в ролі Нео і Керрі-Енн Мосс в ролі Трініті, така новина стала неприємним сюрпризом. Сама ж режисер налаштована оптимістично.

"Багато ідей, які ми з сестрою Ліллі досліджували 20 років тому, стали ще більш актуальними, - розповіла вона. - Я дуже рада, що ці персонажі повернулися в моє життя, і вдячна за ще один шанс попрацювати з моїми блискучими друзями".

Ліллі Вачовські також не бере участі в створенні "Матриці 4", як і Лоуренс Фішберн, який зіграв Морфеуса. Імовірно, його молоду версію зіграє Яхья Абдул-Матін II, зірка серіалу HBO Хранителі.

  • Зірка серіалу "Мисливець за розумом" зіграє в новій "Матриці". У мережі жартують, що у агента Холдена Форда є всі шанси перетворитися на агента Сміта.
  • Раніше аферисти використовували Кіану Рівза і зірку "Чорної пантери" для брехливої реклами. Виявилося, актори допомогли "благодійної організації", про яку навіть не знали.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Матриця 4

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї