Лайм

Чарлі Шина звинуватили в згвалтуванні 13-річного хлопчика на зйомках фільму

Сам актор гучне звинувачення поки не коментував

У новому документальному фільмі "Моя правда: згвалтування двох Корі" актор Корі Фельдман перерахував чоловіків, які, за його словами, гвалтували його і його друга Корі Хеймf, коли вони були дітьми. Серед обвинувачених прозвучало ім'я Чарлі Шина, який знімався з Хейм в фільмі 1986 року "Лукас", пише EW.

Кадр з фільму "Лукас"

"Він вдавався в подробиці, - сказав Фельдман про Хейма, який помер від пневмонії в 2010 році. - Він сказав мені: "Чарлі нагнув мене між двома трейлерами, налив масло на мою дупу і згвалтував мене при світлі дня. Будь-хто міг пройти повз, будь-хто міг побачити це".

Під час роботи над фільмом "Лукас" Хейму було 13 років, а Шину - 19. У минулому Шин категорично заперечував, що колись мав статевий зв'язок з Хеймом, але кілька інших героїв документального фільму також стверджують, що Хейм прямо говорив їм про насильство.

"Він поділився зі мною тим, що на знімальному майданчику "Лукаса" його згвалтували. Він був маленьким хлопчиком, - сказала колишня дружина Фельдмана Сюзанна Спрег. - Він сказав мені, що це був його колега, що це зробив Чарлі Шин".

Фельдман вперше публічно розповів про "нестримну педофілію в Голлівуді" під час інтерв'ю ABC 2011 року, а потім в 2013 році випустив книгу мемуарів. У ній він посилається на те, ким був передбачуваний кривдник Хейма, не вказуючи його справжнього імені.

  • Більше 30 жінок погодилися відмовитися від позовів проти Харві Вайнштейна. Сума угоди, яку уклав з ними захист продюсера, вражає.
  • Раніше в згвалтуванні звинуватили оскароносного актора Тімоті Хаттона. Сам він серйозно налаштований очистити своє ім'я, вже звернувся в ФБР і збирається подати позови за наклеп.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Чарлі Шин

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї