Лайм

Дочка Мілли Йовович отримала першу велику роль в кіно. Тепер вона - без п'яти хвилин зірка Disney

Схоже, це початок великої кар'єри

12-річна дочка Мілли Йовович Евер, яка зараз так допомагає мамі-знаменитості з новонародженою сестрою, отримала свою першу велику роль в кіно. Тепер вона - без п'яти хвилин зірка Disney.

Як пише Variety, Евер зіграє Венді в новій екранізації "Пітера Пена". З актором на головну роль в Disney теж визначилися.

Фото: instagram.com/evergaboanderson

Дочка Йовович та режисера Пола Андерсона вже давно визначилася, що унаслідує матір. Юна модель і актриса вже з'являлася на екранах, що правда, в епізодичних ролях. Так, наприклад, Евер зіграла маленьку Наташу Романову в сольному кіно Marvel про Чорну Вдову - картина вийде на широкі екрани вже в квітні цього року. Є в колекції дівчинки і роль маленької Мілли Йовович у фільмі "Оселя зла: Фінальна битва". Того разу Евер була найкращим кандидатом, адже навіть фани неодноразово зазнчали її разючу подібність з мамою.

Цього разу дівчинка зіграє Венді Дарлінг - героїню оповідання, яка потрапляє в казкову країну Неверленд. А от Пітера Пена зіграє британський актор Олександр Молоні. Все б нічого, та як зазначає джерело, хлопчина помітно відрізняється від образу персонажа. Як мінімум, в мультфільмі та його екранізаціях Пітер Пен був рудоволосим. Хоча не виключено, що ці нюанси також будуть враховані костюмерами.

Фото: instagram.com/evergaboanderson

Новиною про свою першу головну роль Евер також поділилася на особистій сторінці в Інстаграм. Фоловери дівчинки та її мами-знаменитості буквально прийшли в захват. Деякі впевнені, що це та сама мить зародження великої кар'єри.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї