Лайм

Супер Майк повертається: яким вийшов останній танець Татума та Хайєк

Картина в українському прокаті з 9 лютого

В українському прокаті з'явилася третя частина знаменитої франшизи про стрип-танцюриста «Супер Майк: Останній танець». Триквел вийшов через більш ніж десять років після виходу першої частини, але на даний момент очолює світовий бокс-офіс, а значить інтерес до цієї історії у глядачів не пропадає.

Фото: kino-teatr.ua

Сюжет картини без особливих заморочок. Супер Майк (Ченнінг Татум) після років божевільних виступів та відвертих танців вирішив відійти від справ. Хлопець перебивається випадковими заробітками і зірок із неба не хапає. На одному зі світських раутів, де Майк підробляє барменом, він знайомиться з багатою жінкою Максандрою Мендосою (Сальма Хайєк). Світська левиця випадково дізнається, що красень за барною стійкою з важким поглядом та вольовим підборіддям, у минулому – популярний стрип-танцюрист. Після кількох келихів шипучки Мендоса просить Майка згадати колишні скіли і станцювати для неї приват за великі гроші. Чи варто говорити, що Майк не схибив, зачарувавши Мендосу настільки, що та забирає його до себе додому в Лондон і дає Майку гроші для постановки власного шоу. Адже у хлопця талант! Ось, власне, і все. Решту хронометражу картини заповнено сценами підготовки до шоу, і грандіозним танцювальним фіналом.

Читайте також: "Вавилон" впаде, і це варто побачити: яким вийшов новий фільм із Бредом Піттом та Марго Роббі.

Не можна сказати, що «Супер Майк: Останній танець» чимось особливо відрізняється від картин у подібному жанрі: франшизи «Крок вперед» або «Вуличні танці». Так, тут як би є стриптиз, але рейтинг картини 16+, тому нічого відвертішого за оголений торс Татума на екрані не варто очікувати. Але якщо картини про танці це ваше, то на триквел варто сміливо йти.

Втім, головна чарівність картини саме в акторському тандемі Татум – Хайєк. Роль у першому «Супер Майку» міцно закріпила за Татумом статус Голлівудського секс-символу, ну а Хайєк навіть у свої 56 років аналогічний статус зберігає досі. Такий наелектризований творчий симбіоз на екрані виглядає несподівано, але цілком органічно. Чого тільки вартий приват Майка для Мендоси. Сцена більш ніж гідна і без перебільшення має всі шанси стати в один ряд із культовою фінальною сценою «Брудних танців».

Читайте також: У 2022 році вийшов бойовик із Бредом Піттом "Швидкісний потяг": чому його варто подивитися.

Фото: kino-teatr.ua

Крім того, «Супер Майк: Останній танець» - це дуже просте та дуже легке кіно із «смачним» трек-листом. Тут немає мозковиносного постмодерну, модного нині в Голлівуді, чи великої драми. Але це не має особливого значення, адже «Супер Майк» справляється з головним завданням у рамках свого жанру: розважає глядача та дає йому відпочити від повсякденної метушні.

Як підсумок, стрічці Стівена Содерберга можна сміливо поставити 6 приватів із 10.

Новини партнерів

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї