Лайм

На британській радіостанції вимкнули техно, щоб повідомити про смерть принца Філіпа, але випадково створили новий хіт

Упс, тут буде чорний гумор

У день смерті принца Філіпа на одній з радіостанцій Великобританії перервали черговий техно-трек, щоб повідомити новини з Букінгемського палацу, але випадково створили новий хіт.

Про смерть герцога Единбурзького оголошували на всіх телеканалах і радіостанціях країни. Не стала винятком і станція BBC, на якій у цей час грав бадьорий трек. Ефір перервав гімн, після чого диктор озвучив новини з Букінгемського палацу. От тільки прозвучало це так, ніби діджей вже встигли вшанувати пам'ять принца Філіпа свіжим реміксом.


Користувачі Twitter і TikTok тут же зробили фрагмент ефіру вірусним. Деякі міксять досі.



  • Чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа поховають в суботу, 17 квітня, на території Віндзорського замку. Церемонія прощання відбудеться в каплиці Святого Георгія та транслюватиметься по телебаченню.
  • Принц Філіп помер 9 квітня, не доживши до свого 100 річчя всього два місяці. Заради Єлизавети II герцог Единбурзький відмовився від титулів, прізвища та навіть віри. Читайте на theLime, яким було його життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео