Торт медовик - улюблений десерт багатьох ласунів. Рецептів та способів приготування цього популярного тортика, як і яблучного пирога, існує безліч. У цій статті ми розповімо, як зробити оксамитовий медовик за допомогою мультиварки. Він виходить настільки ніжним, що буквально тане в роті.
З інгредієнтів нам будуть потрібні: кава розчинна (2 ч. л.), Окріп (3/4 скл.), Яйце куряче (5 шт), цукор (1,5 скл.), Мед рідкий (5 ст. Л.), борошно пшеничне (2 скл.), олія (1/2 скл.), сода (1 ч. л.), молоко згущене (1 банка), масло вершкове (200 г).
Щоб приготувати медовик в мультиварці необхідно виконати наступні кроки:
Крок 1: Відокремте жовтки від білків та помістіть їх в різні ємності. У миску з білками висипте половину цукру і збивайте міксером до отримання блискучої білої маси.
Крок 2: Розчинну кава залийте окропом і залиште до повного охолодження.
Крок 3: Жовтки збийте з другою половиною цукру до білої маси. В отриману суміш додайте мед, холодну каву, олію та соду. Потім додайте порціями борошно і вбийте міксером до однорідності.
Крок 4: У жовткову масу акуратно підмішайте збиті білки.
Крок 5: Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом і викладіть в неї повітряне тісто. Випікайте на режимі "Випічка" приблизно 50 хвилин.
Крок 6: Після того як програма дасть сигнал стоп, почекайте 10 хвилин, потім відкривайте кришку. Дістаньте бісквіт з чаші і дайте йому охолонути. Потім розріжте його на 4 коржа. Один корж подрібніть в крихту.
Крок 7: Приготуйте крем. Для цього збийте вершкове масло кімнатної температури і холодне згущене молоко.
Крок 8: Отриманим кремом змастіть коржі, потім боки і верх торта. Потім весь медовик посипте крихтою і приберіть в холодильник на деякий час.
Приємного чаювання!
- Раніше ми розповіли про те, як приготувати вдома смачні паніні.
- Читайте також на theLime, як приготувати вдома тертий пиріг з ягідної начинкою: простий рецепт десерту з дитинства.
Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.